Vertical GPU mounts zijn (meestal) dom.

Door Foritain op maandag 30 juli 2018 10:49 - Reacties (30)
Categorie: Reviews, Views: 9.586

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.pnghttps://www.techtesters.eu/pic/NZXTH500VGPU/501.jpg

Vertical GPU / PCI-Express riser test

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Wat is er mooier dan in je nieuwe pc build je grafische kaart in volle glorie laten zien? Tal van nieuwe cases komen met een ‘vertical mount’ optie en we moeten toegeven: het ziet er best tof uit.

Toch gebruiken wij het zelden, en voor een goede reden. Die reden, of eigenlijk redenen, gaan we vandaag uiteenzetten. Als voorbeeld gebruiken we daarvoor de NZXT H500i die we onlangs (uitermate positief) reviewden, een behuizing waarvan de fabrikant zelf het concept ‘vertical gpu’ niet al te actief pusht maar hey het zit er wel in!

Eerst even kijken waar we gebleven waren: De H500i in ‘standaard’ indeling, zij het redelijk dik aangekleed met verlichting en sleeved cables.

https://www.techtesters.eu/pic/NZXTH500I/501.jpg

https://www.techtesters.eu/pic/NZXTH500VGPU/201.jpg

https://www.techtesters.eu/pic/NZXTH500VGPU/202.jpg

Specs:
- NZXT H500i Zwart-Rood
- MSI X470 Gaming M7 AC
- AMD Ryzen 2700X
- GeIL Super Luce 32GB 3000MHz
- NZXT Kraken X52 (X62 past ook overigens)
- NZXT Hue+ controller + 3 NZXT Aer fans.
- MSI Radeon RX 580 Gaming X+
- Samsung 970 PRO 512GB
- Samsung 860 PRO 1TB
- Seasonic Focus Plus Gold 650W
- Gelid solutions Extension cables (rood)

De PCI-Expres riser
https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Het eerste minpuntje van het V-GPU concept zien we al voordat we beginnen, we hebben er namelijk een PCI-Express riser kabel voor nodig. Deze zien we bij bepaalde behuizingen inbegrepen wanneer hij noodzakelijk is binnen het ontwerp van die case, maar in de traditionele tower case waarbij een verticaal geplaatste GPU een optionele mogelijkheid is moet je er veelal één bijkopen.

https://www.techtesters.eu/pic/NZXTH500VGPU/301.jpg

Wij gebruiken de ca 30 euro kostende riser van Thermaltake (35 bij Highflow als goedkoopste in NL, Amazon.de heeft hem voor 30,9). Niet de goedkoopste, maar we weten uit eerdere ervaringen al dat slechte risers wel voor prestatieverlies kunnen zorgen. Deze staat goed aangeschreven en we zouden goedkope onbewezen Aliexpress deals dan ook afraden (reviews 4tw I guess).

De build
https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Met de riserkabel kunnen we onze 2,5 slot dikke MSI Radeon RX 580 Gaming X+ mooi recht opzetten.

https://www.techtesters.eu/pic/NZXTH500VGPU/302.jpg

https://www.techtesters.eu/pic/NZXTH500VGPU/303.jpg

We moeten toegeven, het oogt best leuk, en het oog wil ook wat toch? Oh kijk, er zitten zelfs lichtjes in! Ohh.. ahh.. etc etc.

https://www.techtesters.eu/pic/NZXTH500VGPU/501-2.jpg

Maar we zien ook een reden tot wat zorg. Het vereist geen specialist op gebied van pc cooling om wat vraagtekens te zetten bij onze foto met het glazen paneel erop: de videokaart zit namelijk echt op een haar na tegen het glas.

https://www.techtesters.eu/pic/NZXTH500VGPU/503.jpg

Prestaties
https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

We knallen. We draaien 3D Mark Fire Strike in een loop totdat onze temperaturen stabiel zijn. Ook zetten we onze geluidsmeter op de voor ons gebruikelijke 50 centimeter afstand, en meten de geluidsproductie:

https://www.techtesters.eu/pic/NZXTH500VGPU/501.png

https://www.techtesters.eu/pic/NZXTH500VGPU/502.png

https://www.techtesters.eu/pic/NZXTH500VGPU/604.png

Holy sh.. dat zijn forse verschillen. 13 graden erbij op de GPU zelf, 8 graden erbij op de VRM van de GPU, en dat met ruim 3 dBA meer. 3 dBA lijkt niet extreem veel, maar het is significant luider. Niet alleen zien we een forse temp delta, 88 Celcius is ook gewoon hoger dan we in absolute temperaturen willen zien en we zien dan ook dat de GPU zichzelf af en toe terug begint te klokken. Met slechts enkele tientallen MHz, maar toch zien we een minimale afname van de prestaties (1-3%) in de langere benchmarks

Ook de vraag of een degelijke PCI-Express riser an sich prestaties kost wilden we beantwoorden. Hiervoor haalden we het glazen paneel eraf zodat de verticaal gemounte GPU weer goed kon ademen. We draaiden onze gebruikelijke GPU review suite aan games en kwamen tot de conclusie dat het verschil nihil is. Heel soms zien we een enkel frame voorsprong voor de ene of andere setup, maar vaker dan niet was het stabiel en het was ook niet enkel in het voordeel van de riser-loze setup.

Om iets aan bruikbare getallen te vergelijken dan de veelal dubbel-digit FPS waardes in games draaiden we 3D Mark op beide builds 10x. We kwamen tot een gemiddelde van welgeteld 0,2% voorsprong voor de build zonder PCI-Express riser. We kunnen daarmee veilig stellen dat als er al sprake is van een verschil dat dit vooral theoretisch is, maar bij lange na niets waar een gamer zich zorgen om hoeft te maken. Een goede riser an sich is dus geen enkel probleem.

https://www.techtesters.eu/pic/NZXTH500VGPU/312.jpg

Nuancesaus
https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

De vraag of we verticale GPU’s aanraden horen we vaak, en ons antwoord daarop is meestal een korte: Nee, doe het niet. Bovenstaande resultaten konden we vooraf voorspellen maar soms helpt het om wat je al lang weet even in een grafiek te zetten. Wij wisten dat de GPU tegen het glas niet lekker ging werken, maar schrokken toch nog een beetje van de grote verschillen en zelfs het throttlen van de GPU tot gevolg.

Is een verticale GPU mount daarmee per definitie marketing bullsh-t en gewoon een slechte feature? Nee, dat is het zeker niet. We proppen hier een 2,5 slot dikke videokaart in een compacte ATX toren, en dat is niet representatief voor elke situatie. Denken we even terug aan bijvoorbeeld de Thermaltake Core P3 bijvoorbeeld, die is heel bewust gemaakt voor verticale GPU’s (die case is geheel open, en de videokaart zit op vele centimeters van het zijpaneel) en daar waren de prestaties niet significant anders. Het verhaal wordt ook compleet anders als we onze videokaart in deze H500i van waterkoeling zouden voorzien. Daarmee breng je de warmte over naar een ander punt in de case, en blaas je die naar buiten. Het is dus ook niet zo dat deze mount feature in de NZXT H500i en tig andere cases per sé een dom idee of design flaw is, je moet er alleen een passende situatie omheen bouwen.

Er valt dus best wel wat te zeggen voor een verticale GPU, maar enkel onder de juiste omstandigheden en vooral als jij goed weet wat je doet, niets wat je dus even dom in elkaar gooit. Oftewel: als de videokaart minimaal enkele centimeters heeft om te ademen, of wanneer je er een (custom) waterloop op zet. Op de vele typisch afgemeten ATX torens die ‘toevallig’ ook een verticale GPU kwijtkunnen? (Want dat is wat de H500i natuurlijk biedt) Doe jezelf een plezier, en hang die dikke luchtgekoelde videokaart lekker op de traditionele manier erin. Het hoeft er m.i. niet minder mooi op te zijn en het werkt stukken beter.

Meer lezen? Reviews van de producten die in dit system worden gebruikt:
- NZXT H500i Zwart-Rood
- AMD Ryzen 2700X
- GeIL Super Luce 32GB 3000MHz
- NZXT Kraken X52 (X62 past ook)
- MSI Radeon RX 580 Gaming X+
- Samsung 970 PRO 512GB
- Samsung 860 PRO 1TB

Voor deze test hebben we -deze- riser gebruikt.

Enkele hogere res foto’s voor de liefhebber, klikken voor de volledige versie:
https://www.techtesters.eu/pic/NZXTH500VGPU/x1t.jpghttps://www.techtesters.eu/pic/NZXTH500VGPU/x2t.jpg

Terug naar boven

Volgende: Foritain goes video pt2 - Asus PG27UQ (4K, 144Hz, G-Sync, HDR) 08-'18 Foritain goes video pt2 - Asus PG27UQ (4K, 144Hz, G-Sync, HDR)
Volgende: Foritain goes video? 07-'18 Foritain goes video?

Reacties


Door Tweakers user vanaalten, maandag 30 juli 2018 11:02

Het plaatje "VRM temp in C" staat er twee keer in - was daar een ander plaatje bedoeld?

Verder een duidelijk verhaal. Uiteindelijk gaat het om de afweging tussen kwantificeerbare punten (temperatuur, throtling) versue een niet-kwantificeerbaar iets, "looks". En dat laatste is nogal persoonlijk natuurlijk. :)

Door Tweakers user Foritain, maandag 30 juli 2018 11:08

vanaalten schreef op maandag 30 juli 2018 @ 11:02:
Het plaatje "VRM temp in C" staat er twee keer in - was daar een ander plaatje bedoeld?

Verder een duidelijk verhaal. Uiteindelijk gaat het om de afweging tussen kwantificeerbare punten (temperatuur, throtling) versue een niet-kwantificeerbaar iets, "looks". En dat laatste is nogal persoonlijk natuurlijk. :)
Ik vroeg mij net al af waarom de geluidsproductie er niet bij stond, kennelijk de VRM graph de temps overschreven (om vervolgens weer geluidsproductie toe te voegen). Nu gefixt, was gewoon een dubbelopje, lekker scherp vanmorgen iig :D

En thanks! Overigens eens dat het natuurlijk ook deels subjectief is, maar dat gaat maar tot bepaalde hoogte op. Ik heb er nul moeite mee als cases iets warmer zijn voor een bepaalde look, maar V-GPU zonder specifieke case erom of custom water moeten we gewoon keihard afraden in typische towers (zoals deze) :D Dat gaat voorbij 'persoonlijk' :D

Door Tweakers user i-chat, maandag 30 juli 2018 11:31

Slecht uitgevoerd concept dus. Als je een opening in je window hebt voor de cpukoeler moet dat geluid en warmte schelen en dan heb ik het niet eens over exotischere oplossingen

Door Tweakers user vanaalten, maandag 30 juli 2018 11:32

Foritain schreef op maandag 30 juli 2018 @ 11:08:
Overigens eens dat het natuurlijk ook deels subjectief is, maar dat gaat maar tot bepaalde hoogte op. Ik heb er nul moeite mee als cases iets warmer zijn voor een bepaalde look, maar V-GPU zonder specifieke case erom of custom water moeten we gewoon keihard afraden in typische towers (zoals deze) :D Dat gaat voorbij 'persoonlijk' :D
Ben ik inderdaad wel met je eens. Nou moet ik bekennen dat ik he-le-maal niets heb met kasten-met-windows, verlichting of andere aandachttrekkende elementen, maar ik kan mij wel voorstellen dat zo'n window er gaaf uitziet als je dan een V-GPU combineert met waterkoeling, fluorescerende kleuren water in doorzichtige buizen enzo - ALS je het opzichtig maakt, doe het dan goed. :)

Door Tweakers user Foritain, maandag 30 juli 2018 11:39

i-chat schreef op maandag 30 juli 2018 @ 11:31:
Slecht uitgevoerd concept dus. Als je een opening in je window hebt voor de cpukoeler moet dat geluid en warmte schelen en dan heb ik het niet eens over exotischere oplossingen
Niet per sé, custom water als concept is natuurlijk niet heel ver gezocht.
vanaalten schreef op maandag 30 juli 2018 @ 11:32:
[...]

Ben ik inderdaad wel met je eens. Nou moet ik bekennen dat ik he-le-maal niets heb met kasten-met-windows, verlichting of andere aandachttrekkende elementen, maar ik kan mij wel voorstellen dat zo'n window er gaaf uitziet als je dan een V-GPU combineert met waterkoeling, fluorescerende kleuren water in doorzichtige buizen enzo - ALS je het opzichtig maakt, doe het dan goed. :)
Precies. Gewoon de vetste kerstboom van NL bouwen :D

Door Tweakers user Brandts, maandag 30 juli 2018 15:31

[...]
3 dBA lijkt niet extreem veel, maar het is significant luider
[...]
3 dBA is significant luider, namelijk 2x zo luid!

https://nl.wikipedia.org/wiki/Decibel_(eenheid)
[...]
Door het logaritmische karakter worden vermenigvuldigingen omgezet in optellingen, zodat een intensiteitstoename met een factor 2 vertaald wordt als toename met 10 ·10log(2) = 3,01 dB
[...]

Door Tweakers user MrJayMan, maandag 30 juli 2018 16:30

als het raampje van plexiglas is dan kan je een aantal gaten boren ter hoogte van de GPU fans voor de nodige ventilatie.

Door Tweakers user LankHoar, maandag 30 juli 2018 17:31

Wat een prachtige foto's zeg. Zijn ze behoorlijk bewerkt? Sommige lijken net renders :+

Door Tweakers user SjoerdV nl, dinsdag 31 juli 2018 06:58

Maar, maar, maar die looks :9 :9 :9

Leuke praktijktest, en cijfers om een gevoel te onderbouwen altijd +3


Dus bedankt!

[Reactie gewijzigd op dinsdag 31 juli 2018 06:58]


Door Roundlet, dinsdag 31 juli 2018 08:11

Ik heb zelf de vertical stand van cooler master, deze gaat in de normale slots van de PCI. Waardoor de kaart een heel stuk naar achter staat.
Ik heb de msi gtx1080 x en daar ging de temperatuur juist een paar graden omlaag.
Dus mogelijk is de thermaltake een slecht product?

Iedergeval, ik wilde wel zien waar ik voor betaald heb

Door Tweakers user [m]engineer, dinsdag 31 juli 2018 08:19

3dB is de dubbele intensiteit, luidheid (waargenomen door het menselijk oor) is meer iets van 10dB meestal. Hier zijn curven voor opgesteld genaamd isofonen.

Door Tweakers user Twam, dinsdag 31 juli 2018 11:19

Om iets aan bruikbare getallen te vergelijken dan de veelal dubbel-digit FPS waardes in games draaiden we 3D Mark op beide builds 10x. We kwamen tot een gemiddelde van welgeteld 0,2% voorsprong voor de build zonder PCI-Express riser.
Hebben jullie per ongeluk ook diezelfde test uitgevoerd met het glas gewoon gemonteerd? Kijk, dat het warmer en luidruchtiger is, is al leuk om te weten, maar ik zou best benieuwd zijn naar of je ook echt eerder gaat throttlen. Moet bijna wel, natuurlijk, maar je vraagt je toch af hoeveel het in de praktijk scheelt.

Door Tweakers user Foritain, dinsdag 31 juli 2018 12:25

Marijnsp schreef op dinsdag 31 juli 2018 @ 08:19:
[...]


3dB is de dubbele intensiteit, luidheid (waargenomen door het menselijk oor) is meer iets van 10dB meestal. Hier zijn curven voor opgesteld genaamd isofonen.
Het is een beladen onderwerp :D Zelf vind ik het concept 'dit is 2x luider' een beetje onzin, maar goed :D 3dBA verschil noem ik significant, maar ik heb er een hard hoofd in dat het gros van de mensen dat als '2x zo luid' zal beschrijven. 40 dBA vind ik simpelweg een mooi niveau voor een systeem dat echt volle bak aan het werk is; iets hoorbaar maar het mag echt niet als storend ervaren worden. 50 dBA, grofweg wat de luidste AIO's doen op volle toeren, is wel echt pokke irritant :D

Door Tweakers user Foritain, dinsdag 31 juli 2018 12:26

MrJayMan schreef op maandag 30 juli 2018 @ 16:30:
als het raampje van plexiglas is dan kan je een aantal gaten boren ter hoogte van de GPU fans voor de nodige ventilatie.
Zoals cases vroegah, met een fan erin :D

Door Tweakers user Foritain, dinsdag 31 juli 2018 12:29

LankHoar schreef op maandag 30 juli 2018 @ 17:31:
Wat een prachtige foto's zeg. Zijn ze behoorlijk bewerkt? Sommige lijken net renders :+
Nee joh, vrouwlief heeft gewoon mooie ogen :D Wordt echt niet zwaar geedit hier. Straight to jpeg, maar kan zijn dat er soms wat aan de witbalans ofzo moet worden gedaan bijvoorbeeld.

Ze heeft overigens net een mooie nieuwe lens, dus hopelijk gaat het nu nog beter :D
SjoerdV nl schreef op dinsdag 31 juli 2018 @ 06:58:
Maar, maar, maar die looks :9 :9 :9

Leuke praktijktest, en cijfers om een gevoel te onderbouwen altijd +3


Dus bedankt!
Thanks :D en idd, leuk om eens te onderbouwen wat je al weet. Verbaasde me hoeveel het alsnog scheelde eigenlijk.
Roundlet schreef op dinsdag 31 juli 2018 @ 08:11:
Ik heb zelf de vertical stand van cooler master, deze gaat in de normale slots van de PCI. Waardoor de kaart een heel stuk naar achter staat.
Ik heb de msi gtx1080 x en daar ging de temperatuur juist een paar graden omlaag.
Dus mogelijk is de thermaltake een slecht product?

Iedergeval, ik wilde wel zien waar ik voor betaald heb
Het is geen slecht product, ik laat alleen zien dat je een prima product slecht kan gebruiken ;)

Ik ken die van CM niet, maar past die zo maar in elke case? Ruimte voor je GPU zal iig het meeste al fixen.

Door Tweakers user Foritain, dinsdag 31 juli 2018 12:32

Twam schreef op dinsdag 31 juli 2018 @ 11:19:
[...]


Hebben jullie per ongeluk ook diezelfde test uitgevoerd met het glas gewoon gemonteerd? Kijk, dat het warmer en luidruchtiger is, is al leuk om te weten, maar ik zou best benieuwd zijn naar of je ook echt eerder gaat throttlen. Moet bijna wel, natuurlijk, maar je vraagt je toch af hoeveel het in de praktijk scheelt.
Throttlen komt pas als je ze langer aan het stressen zet, voor een enkele benchmark (zelfs x10 met kleine pauzes) is het geen punt. Ga je uren gamen, dan wel.

Ik heb helaas de notes niet bij mij hoeveel MHz het nu scheelde, enkele tientallen iig. Niet extreem, maar de rest was eigenlijk al argument genoeg.

Door Tweakers user mstoel, woensdag 1 augustus 2018 00:43

Beste Foritain, ik vind dat je geweldige reviews schrijft en er ook hele goede foto's bij plaatst, maar (misschien dat het alleen aan mij ligt) moet er bij elk product bij elke foto je plantjes erbij op staan? Ik snap dat het voor contrast is, maar soms krijg ik het idee meer naar een Intratuin review te kijken ;)

Door Tweakers user Iva_Bigone, woensdag 1 augustus 2018 07:41

mstoel schreef op woensdag 1 augustus 2018 @ 00:43:
Beste Foritain, ik vind dat je geweldige reviews schrijft en er ook hele goede foto's bij plaatst, maar (misschien dat het alleen aan mij ligt) moet er bij elk product bij elke foto je plantjes erbij op staan? Ik snap dat het voor contrast is, maar soms krijg ik het idee meer naar een Intratuin review te kijken ;)
Natuurlijke ( :P ) evolutie:

Foritain > Forituin > Voortuin :+

Door Tweakers user Brandts, woensdag 1 augustus 2018 08:17

Marijnsp schreef op dinsdag 31 juli 2018 @ 08:19:
[...]


3dB is de dubbele intensiteit, luidheid (waargenomen door het menselijk oor) is meer iets van 10dB meestal. Hier zijn curven voor opgesteld genaamd isofonen.
Ik had nog nooit gehoord van isofonen. Qua gevoel verbazen deze waarden me wel een beetje. Een stofzuiger produceert ~70 dB aan geluid. Om 80 dB aan geluid te produceren heb je al 10 van deze stofzuigers nodig :P Maar blijkbaar klinken voor onze oren 10 stofzuigers 2x zo luid als 1 stofzuiger.

Door Tweakers user stresstak, woensdag 1 augustus 2018 15:31

Over plantjes gesproken, houd de dieffenbachia uit de buurt van kleine kinderen, katten en andere knagers. Ik heb er ooit een tijdelijk zeer zieke kat aan over gehouden.

Goede review weer en zo heeft men wat aan een venster en aan een mooie kaart.

Door Tweakers user JWL92, woensdag 1 augustus 2018 16:16

Oehh. eindelijk iets van foritain waarbij ik niet eens de foto's bekijk, maar naar de comments scroll... :+

Jokes aside,
Heb t nog niet voorbij zijn komen hier, maar wel al heel wat vids over gezien, 2-3 maanden geleden.
Tof om te zien, dat je ondanks al je prachtige showcase foto's in gaat op dit soort negatieve trents! _/-\o_

Door Tweakers user Foritain, woensdag 1 augustus 2018 22:43

mstoel schreef op woensdag 1 augustus 2018 @ 00:43:
Beste Foritain, ik vind dat je geweldige reviews schrijft en er ook hele goede foto's bij plaatst, maar (misschien dat het alleen aan mij ligt) moet er bij elk product bij elke foto je plantjes erbij op staan? Ik snap dat het voor contrast is, maar soms krijg ik het idee meer naar een Intratuin review te kijken ;)
Wat zeg jij nou? :D

1) Zonder plantjes is het HEEL erg doods.
2) Geen zorgen, ik heb al wat foto's voorbij zien komen de laatste dagen met wat setup experimentjes. In elk geval minder nadrukkelijk zichtbaar in een -deel- van de foto's dan ;)
Iva_Bigone schreef op woensdag 1 augustus 2018 @ 07:41:
[...]


Natuurlijke ( :P ) evolutie:

Foritain > Forituin > Voortuin :+
Office goals

Door Tweakers user Foritain, woensdag 1 augustus 2018 22:44

Brandts schreef op woensdag 1 augustus 2018 @ 08:17:
[...]

Ik had nog nooit gehoord van isofonen. Qua gevoel verbazen deze waarden me wel een beetje. Een stofzuiger produceert ~70 dB aan geluid. Om 80 dB aan geluid te produceren heb je al 10 van deze stofzuigers nodig :P Maar blijkbaar klinken voor onze oren 10 stofzuigers 2x zo luid als 1 stofzuiger.
Ik denk dat als je 10 stofzuigers moet aanhoren dat je meer dan 2x zo geirriteerd gaat raken :D
stresstak schreef op woensdag 1 augustus 2018 @ 15:31:
Over plantjes gesproken, houd de dieffenbachia uit de buurt van kleine kinderen, katten en andere knagers. Ik heb er ooit een tijdelijk zeer zieke kat aan over gehouden.

Goede review weer en zo heeft men wat aan een venster en aan een mooie kaart.
Hoorde zoiets idd, gelukkig geen kindjes meer die plantjes eten :D De jongste is 2, maar die heeft het niet zo op sla, of alles wat er op lijkt :d

En thanks :D

Door Tweakers user Foritain, woensdag 1 augustus 2018 22:45

JWL92 schreef op woensdag 1 augustus 2018 @ 16:16:
Oehh. eindelijk iets van foritain waarbij ik niet eens de foto's bekijk, maar naar de comments scroll... :+

Jokes aside,
Heb t nog niet voorbij zijn komen hier, maar wel al heel wat vids over gezien, 2-3 maanden geleden.
Tof om te zien, dat je ondanks al je prachtige showcase foto's in gaat op dit soort negatieve trents! _/-\o_
Nou zeg... :D

Thanks ;) En zal het vaker proberen te doen. Domme dingen showen 4tw :D

Door Tweakers user VECTOR ®, donderdag 2 augustus 2018 05:52

Ziet er weer gaaf uit allemaal :) keep up the good work (y)

Door Tweakers user Foritain, donderdag 2 augustus 2018 10:32

VECTOR schreef op donderdag 2 augustus 2018 @ 05:52:
Ziet er weer gaaf uit allemaal :) keep up the good work (y)
<3 Altijd dank voor uw steun Vectorio :D
mstoel schreef op woensdag 1 augustus 2018 @ 00:43:
Beste Foritain, ik vind dat je geweldige reviews schrijft en er ook hele goede foto's bij plaatst, maar (misschien dat het alleen aan mij ligt) moet er bij elk product bij elke foto je plantjes erbij op staan? Ik snap dat het voor contrast is, maar soms krijg ik het idee meer naar een Intratuin review te kijken ;)
En wat vind je hiervan dan?
https://www.instagram.com.../?taken-by=techtesters.eu
Ze zijn er nog wel overigens ;)

Door Tweakers user mstoel, donderdag 2 augustus 2018 15:37

Ziet er goed uit!


Door Slapabeardon, maandag 6 mei 2019 15:44

Net stuk over de vertical GPU mount! Wanneer er meer ruimte overblijft tussen het sidepanel en de GPU, heeft dit dan net zo veel effect?

Door Rens, vrijdag 21 juni 2019 19:10

Wauw, oké! Ik wil op dit moment een computer bouwen, en dacht dat het leuk zou zijn om het verticaal te doen. Misschien toch maar niet? Tevens is zo'n bracket ook nog best duur... :/
Maar het ziet er mooi uit met een Asus Dual dus waarschijnlijk doe ik het gewoon. Toch bedankt! ;)

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)