Logitech G935 & G432 Video Review | Wat zoek jij in een headset?

Door Foritain op dinsdag 5 februari 2019 15:20 - Reacties (2)
Categorie: Reviews, Views: 1.287

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Tweakers had er net al een nieuwsberichtje over: Logitech G brengt nieuwe headsets uit. Zou wat zijn als een randapparatuurgigant -geen- nieuwe headsets uit zou brengen overigens 8)7 , maar dat terzijde.

Zoals vaker lagen ze al eventjes hier pre-launch en mochten we vandaag daar wat leuks over zeggen. Zie hieronder het resultaat van Mrs. Foritain. Ik mag ook 5 tellen mee doen rond de 2:54 geloof ik.Het is altijd een beetje koffie dik kijken met de lange termijn ervaring van dat soort producten, maar gezien de G933 de eerste jaren van onze kinderen heeft overleefd (serieus, dat ding is wel 20x door ze gepakt, laten vallen, etc) heb ik daar wel vertrouwen in.

Anyyyhow: Ik wil de komende weken een headset roundup maken en heb daarvoor wat vragen: vooral wat vindt -jij- belangrijk in een (gaming) headset? Wat mag jij kosten, wil je bedraad of juist draadloos, etcetera.

Volgende: Game reviews? Metro Exodus 'Performance review'. 16-02 Game reviews? Metro Exodus 'Performance review'.
Volgende: #RGBAllTheThings! (RGB Monitor, underglow, cablecombs??, rainbow unicorns) 30-01 #RGBAllTheThings! (RGB Monitor, underglow, cablecombs??, rainbow unicorns)

Reacties


Door Tweakers user PaeGaN, woensdag 13 februari 2019 12:53

in geen enkele review heb ik ooit iets gelezen over de binnenafmeting van de oorschelpen.
Ik heb nl. grote zeiloren en voorheen raakten die immer in de knel bij welke headset / koptelefoon dan ook.

Een tijdje terug heb ik hierover contact met jouw gehad via discord, jij raadde mij toen de Corsair Void Pro aan, deze gebruik ik inmiddels een half jaar ofzo met veel plezier.
De 7.1 beleving en de souncard onboard bevallen ook uitstekend.
In BFV kan ik goed horen waar vandaan iemand mij besluipt.

Kortom, to the point. Meer specifieke info aangaande de schelpen als onderdeel van het draagcomfort.

Daarnaast: Ik prefereer bedraad, dat gelaad altijd. Kosten zo max €120, maar dan moet hij ook echt goed zijn. Wat natuurlijk echt belangrijk is, is de geluidskwaliteit van zowel de speakers als de microfoon, hoewel klank altijd smaak en dus subjectief is.

Gr. Freddie

[Reactie gewijzigd op donderdag 14 februari 2019 11:01]


Door Tweakers user Foritain, zaterdag 16 februari 2019 12:43

PaeGaN schreef op woensdag 13 februari 2019 @ 12:53:
in geen enkele review heb ik ooit iets gelezen over de binnenafmeting van de oorschelpen.
Ik heb nl. grote zeiloren en voorheen raakten die immer in de knel bij welke headset / koptelefoon dan ook.

Een tijdje terug heb ik hierover contact met jouw gehad via discord, jij raadde mij toen de Corsair Void Pro aan, deze gebruik ik inmiddels een half jaar ofzo met veel plezier.
De 7.1 beleving en de souncard onboard bevallen ook uitstekend.
In BFV kan ik goed horen waar vandaan iemand mij besluipt.

Kortom, to the point. Meer specifieke info aangaande de schelpen als onderdeel van het draagcomfort.

Daarnaast: Ik prefereer bedraad, dat gelaad altijd. Kosten zo max €120, maar dan moet hij ook echt goed zijn. Wat natuurlijk echt belangrijk is, is de geluidskwaliteit van zowel de speakers als de microfoon, hoewel klank altijd smaak en dus subjectief is.

Gr. Freddie
Prima punt, gaan we een standaardje van maken :D

De G935 is zelfs nog iets groter op dat vlak, dus XXL heads rejoice :D

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)