Corsair's prachtige Crystal 680X review

Door Foritain op dinsdag 12 maart 2019 16:25 - Reacties (2)
Categorie: Reviews, Views: 828

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Als we zo doorsparen denk ik dat we tegen de tijd dat het kerst is ons hele huis van RGB kunnen voorzien. :D Maar goed, to the point: Corsair heeft een nieuw case en we hebben daar een videotje van gemaakt. Life’s that simple.Daar staat als het goed is genoeg in om een geinformeerde keuze te maken zonder dat we 30 minuten zitten te ranten, een beetje zoals yours truly altijd graag deed.

Ultra korte samenvatting voor de luie medetweaker of medetweaker met een vervelende baas die YouTube blokkeert.

The good: Holy shit dikke case. Kwalitatief goed, veel stevig glas, kudos dat ze plastic en stalen delen echt goed uniform wit hebben gekregen ook. Het is wel echt een mega case, vooral in de breedte is het echt een beest dat je niet op een prut tafeltje wilt zetten, maar dat is juist positief als je indruk wilt maken toch? Iedereen weet, groter is beter. Daarbij heb je enorm veel ruimte voor componenten, koeling en opslag, dus je kan er alle kanten mee op. Veel ruimte voor componenten en in het tweede compartiment houdt ook in dat het super makkelijk te bouwen is en gezeur-vrije kabelmanagement worden we blij van.

Het mooiste zijn de LL120 fans ondersteund door de iCue software waarmee je niet alleen veel kan, maar dat vooral ook zonder hoofdpijn voor elkaar krijgt. ‘Premium experience’ klinkt als marketing gelul, maar geloof mij dat als je frequent met die dingen wilt spelen dat het een wereld van verschil maakt.

The bad: Stoppen ze er 3 mooie RGB fans in, is de 4e een lelijk grijs ding. Wie heeft dat bedacht? En geen fan controller of fan hub in een case in deze prijsklasse is een pijnlijke en onnodige omissie. Niet dat kopers toch al een vermogen uit gaan geven aan componenten en die paar tientjes gaan missen, maar toch. Experience is alles right? En kleine details doen dan pijn in een premium product.

The ugly: Your mom.

Tja, wat moet ik dan? Helaas is het nut van ‘the good, the bad and the ugly’ voor case reviews voorbij de eerste twee weinig waardevol.

Enfin, the bottom line: Prachtig spul om een prachtige build mee te maken. Althans als je een beetje budget hebt om mee te spelen.

Zinvolle links mbt gebruikte componenten, waar je Forifail en Mrs. tegenwoordig kan vinden (Tweakblogs zijn vast eindig), etc in de video beschrijving.

Volgende: GTX 1660 (non-Ti) review - Reality check? 14-03 GTX 1660 (non-Ti) review - Reality check?
Volgende: RGB SSD reviews zijn een ding... 08-03 RGB SSD reviews zijn een ding...

Reacties


Door Tweakers user wimjongil, dinsdag 12 maart 2019 20:16

The ugly? De hele case wat mij betreft. :X

Door Tweakers user Foritain, dinsdag 12 maart 2019 20:38

wimjongil schreef op dinsdag 12 maart 2019 @ 20:16:
The ugly? De hele case wat mij betreft. :X
No you :D

Ach joh, smaken verschillen en ik zie liever wat 'anders' dan nog een 13/dozijn case nietwaar? :D

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)