Taiwan Numba Wan!

Door Foritain op dinsdag 4 juni 2019 12:25 - Reacties (11)
Categorie: -, Views: 2.226

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Time flies. En vooral natuurlijk: “Time flies when you’re having fun”. Gevoelsmatig twee keer met je ogen knipperen en je bent een paar jaar verder. Als jij andere bejaarden zoals ik (30+) in je omgeving kent zal je ongetwijfeld ook doodgegooid worden met het gebruikelijk ‘oh het gaat zo hard’ gelul. Helemaal als je kinderen hebt overigens, dan word je pas echt een wandelende cliché, maar ik zal jullie besparen.

Enfin. We zijn al weer 4 jaar verder sinds ik in 2015 voor het eerst naar Computex ging, ’s werelds grootste pc hardware beurs in Taipei, Taiwan. Om één en ander in perspectief te zetten: Toen was de GeForce GTX 980 de high-end GPU van dat moment, NZXT bracht ons RGB waterkoelers in de vorm van de Kraken X61, en de BitFenix Prodigy noemden we toen op één of andere manier nog een serieuze optie als het op behuizingen aan kwam (juist ja). Ik ben wat jaartjes ouder inmiddels, maar de pc hardware wereld is duidelijk ook echt flink meer volwassen geworden. Nou ja.. “ook”.. err.

Computex bezoeken is echter geen kleine onderneming, zeker nu we daar ook gingen filmen en dus flink aan hardware moesten uitbreiden. Het was dus wat stil de afgelopen paar weken in aanloop van Computex en terwijl wij daar waren. Maar! Inmiddels zijn we terug en hebben we voor iedereen die #TeamForitain een warm hart toedraagt de komende dagen aardig wat updates over wat wij daar hebben gezien, grotendeels in bewegend-beeldjes-formaat. De eerste is zojuist online gegaan:Om nog heel even sentimenteel te doen. Volgens mij is inmiddels wel bekend dat zonder de enorm positieve stroom feedback vanuit de Tweakers community aan het begin van ‘ons review avontuur’, inmiddels meer dan 5 jaar gelden, dit vermoedelijk niet mogelijk was geweest. Hoewel ik even twijfelde of ik eigenlijk niet beter wat anders was gaan doen zodat ik geen 50 kilo aan sh*t mee hoef te slepen op mijn rug wil ik jullie eigenlijk toch nog wel een keertje bedanken. (Tip voor de jonge generatie die denken dat doodgegooid worden met producten super vet is: gewoon wat met je studie doen en zorgen dat je tegen deze tijd uitgestrekt op een strand kan kamperen).

Interesse om het resultaat vanuit Taiwan te zien? Volgens mij hoef ik niet uit te leggen welke site je tegenwoordig het makkelijkste video’s naar kan uploaden. Voor iedereen die alles van Computex al 10x uitgekauwd heeft gekregen, hier is nog een reviewtje van afgelopen week:Brofist.

En voor de liefhebbers van ouderwets geschreven tekst boven video:
Nanoxia 2.1 Soundbar review
Aorus M2 Muis review
Aorus M5 Muis review
ASRock B450 Steel Legend & B450M Steel Legend review


Oh, en er komt eea food-related aan :D Een paar oprecht lekkere dingen, en een paar typisch twijfelachtig. Althans voor de ogen van een Europeaan. Zo vinden wij het normaliter 'minder ok' om je eigen squad op te eten bij wanprestaties.

http://techtesters.eu/foritain/squadgoals.png

Maar goed, ieder z'n ding. Verklaart wel waarom ze overal beter in zijn dan wij I guess.

Volgende: Rage 2 Review - Leuk, maar er valt flink te zeiken [EN] 26-06 Rage 2 Review - Leuk, maar er valt flink te zeiken [EN]
Volgende: Vakantieperiodes suck 10-05 Vakantieperiodes suck

Reacties


Door Tweakers user Frozen, dinsdag 4 juni 2019 12:38

Tip voor de jonge generatie die denken dat doodgegooid worden met producten super vet is: gewoon wat met je studie doen en zorgen dat je tegen deze tijd uitgestrekt op een strand kan kamperen)
:z


Door Gerwin, woensdag 5 juni 2019 18:52

Weet u wat ik leuk vind, ik ben maar een kleine ondernemer. iets van 30 collega's
Maar mijn oudste dochter kwam donderdagavond, met de vraag waar de tweeling was.
De tweeling zijn 2 meisjes die zondag 8 werden, dat zijn kinderen waarvan hun moeder 3 jaar geleden een baan zocht omdat ze in scheiding zat en geen uitkering wou.
Daar had en heb ik respect voor, die werkt inmiddels al jaren voor ons.
Ik moest er ook wel om lachen, mijn oudste dochter woont in het buitenland.
Dus wanneer die komt is het altijd een feestje, eerst even met de honden aan het donderjagen .
Mijn plicht was gewoon naar de fotozaak te te kopen met de tweeling.
Mijn vrouw vond dit ook goed.
wat het helemaal gekost heeft zie ik over circa 1 maand wel.
Mijn oudste dochter was zo attent om alle 4 zusjes mee te nemen naar Parijs.
Mijn beste aankoop ever, gewoon de beide meisjes een fotocamera kopen ( dan blijven ze vast van mijn camera af

Door Tweakers user Foritain, donderdag 6 juni 2019 09:30

Gerwin schreef op woensdag 5 juni 2019 @ 18:52:
Weet u wat ik leuk vind, ik ben maar een kleine ondernemer. iets van 30 collega's
Maar mijn oudste dochter kwam donderdagavond, met de vraag waar de tweeling was.
De tweeling zijn 2 meisjes die zondag 8 werden, dat zijn kinderen waarvan hun moeder 3 jaar geleden een baan zocht omdat ze in scheiding zat en geen uitkering wou.
Daar had en heb ik respect voor, die werkt inmiddels al jaren voor ons.
Ik moest er ook wel om lachen, mijn oudste dochter woont in het buitenland.
Dus wanneer die komt is het altijd een feestje, eerst even met de honden aan het donderjagen .
Mijn plicht was gewoon naar de fotozaak te te kopen met de tweeling.
Mijn vrouw vond dit ook goed.
wat het helemaal gekost heeft zie ik over circa 1 maand wel.
Mijn oudste dochter was zo attent om alle 4 zusjes mee te nemen naar Parijs.
Mijn beste aankoop ever, gewoon de beide meisjes een fotocamera kopen ( dan blijven ze vast van mijn camera af
Volgens mij ben ik nog niet helemaal wakker....

Maar zolang je vrouw het goed vindt is het allemaal prima denk ik zelf altijd maar.

Door Tweakers user VECTOR ®, zondag 9 juni 2019 13:41

Foritain schreef op donderdag 6 juni 2019 @ 09:30:
[...]


Volgens mij ben ik nog niet helemaal wakker....

Maar zolang je vrouw het goed vindt is het allemaal prima denk ik zelf altijd maar.
:D _/-\o_


Door Tweakers user VECTOR ®, zondag 9 juni 2019 20:37

:O
#ofttopic: het is niet anders :/Door Tweakers user Foritain, zondag 9 juni 2019 20:50

VECTOR ® schreef op zondag 9 juni 2019 @ 20:49:
[...]


Nope :/ wel op de abodag van HWI :D
Dan moet ik ook maar een Abodag gaan organiseren :D

Door Tweakers user VECTOR ®, zondag 9 juni 2019 20:51

Foritain schreef op zondag 9 juni 2019 @ 20:50:
[...]


Dan moet ik ook maar een Abodag gaan organiseren :D
:D (y)

Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)