Alle updates omtrent mijn bezoek aan Computex in Taipei in 2015.

Computex #21 - In Win (Finale!)

Door Foritain op woensdag 8 juli 2015 15:39 - Reacties (7)
Categorie: Computex 2015, Views: 5.575

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0029/301.png

Computex is een trade show, een techniek beurs, een plek voor fabrikanten om hun nieuwe ontwikkelingen aan de wereld te tonen. Wat het niet is is een competitie. In tegenstelling tot consumentenbeurzen waar fabrikanten, uitgevers, en anderen hard hun best doen iedereen naar hun stand te tonen is Computex bijzonder vriendschappelijk. Je ziet mensen die voor bedrijf A werken af en toe rustig rondwandelen en bij bedrijf B snuffelen, vaak met oprechte interesse. Een statement als “Computex winnen” slaat eigenlijk dan ook helemaal nergens op.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0051/300.JPG

Toch ging ik na een drukke week met het gevoel naar huis dat In Win toch echt ‘even’ Computex had gewonnen. Of het ligt aan het feit dat ze de grote publiekstrekker hadden, of het feit dat hun behuizingen veelal gewoon mijn stijl zijn dat weet ik niet, maar het was echt genieten daar. Als een verrassing kwam het eigenlijk niet, want In Win heeft de laatste jaren keer op keer een uitzonderlijk showmodel uitgebracht, zoals de S-Frame (die we werkelijk bij elke booth al tegen kwamen als je de vorige updates hebt gezien), de H-Frame (en varianten), en de Tau. Toch lukte het ze om met hun nieuwe H-Tower alle voorgaande meesterwerken te overtreffen, in elk geval op het gebied van de show stelen. Een Transformer-esque case die met een druk op de knop, of bediening vanaf je telefoon of tablet, geheel in en uit kan klappen. Uiteraard gemaakt van een dikke plaat aluminium met de top afwerking waar In Win en hun topmodellen voor staan, en dan met een berg extra’s zoals de laser-guided keep-out-zone, en de Asus ROG uitvoering met rode uitvoering en gevuld met rode hardware. Echt ongelofelijk dat ding.

[YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=iDWe_Uw052s]

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0051/301.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0051/302.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0051/303.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0051/304.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0051/305.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0051/306.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0051/308.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0051/309.JPG

Voor de rest, tja, volgens mij kan ik maar beter stil zijn en de kasten zelf het werk laten doen. Glas, aluminium met top afwerking, en dan in tal van verschillende uitvoeringen die de komende maanden naar de markt zullen komen. Vooral de 805 met soort honinggraadstructuur zit ik stiekem heel erg naar uit te kijken. Kijk en geniet van al dat behuizing-geweld.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0051/310.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0051/311.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0051/312.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0051/313.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0051/314.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0051/315.JPG

Meer een liefhebber van ITX? De H-Frame mini en de 901 (Wel ITX, niet bijster klein) stonden er uiteraard ook (met o.a. een trippy extern watergekoelde multi-kleur uitvoering), en ook twee kleinere kastjes stonden uitgestald die binnenkort uit zullen komen. Naar mijn weten in het betaalbare segment, ik heb geen extreme ITX behuizingen gezien.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0051/316.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0051/317.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0051/318.JPG

In Win is overigens ook een grote rack case fabrikant, met een combinatie van stijlvol en praktisch. De glazen platen zijn uiteraard ter demonstratie van het binnenwerk, ze zullen geen tempered glass rackservers uitbrengen. Die dingen zijn tenslotte al zwaar genoeg.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0051/319.JPG

En dan de accessoires, helaas weinig op de foto gezet, maar het is leuk op te merken dat In Win deze accessoires maakt van overgebleven aluminium van de behuizingen productielijnen. Oftewel een beetje recycling, maar dan wel in een hele mooie uitvoering. Gewoon kunststukjes zijn het.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0051/320.JPG

En met In Win sluit ik de Computex reeks dan eindelijk af. Ik heb een hele mooie tijd gehad, en ik hoop dat jullie een beetje hebben kunnen genieten van het meekijken. Uiteraard nog een kleine dankbetuiging aan de mensen die daar aanwezig waren om de tijd te nemen een verdwaalde Hollander een beetje rond te showen. Voor nu, terug naar de realiteit, en in de vrije tijd zal ik mij weer meer richten op product-content.

Bij het posten van een nieuwe blog verdwijnt de oude uit de tracker. Heb je iets gemist? Onder elke blog staat een navigatie-menutje.

Overzicht alle Computex Blogs, klikken om te navigeren.
0 - Pre-trip
0 - Ni Hao Taiwan
01 - Cooler Master
02 - Phanteks
03 - ROCCAT
04 - SilverStone
05 - Corsair
06 - Noctua
07 - Raijintek
08- MSI
09 - Cryorig
10 - ASRock
11 - BitFenix (Uitslag Aegis giveaway)
12 - Fractal Design
13 - G.Skill
14 - Xigmatek
15 - Nanoxia
16 - Aerocool
17 - Avexir
18 - Sharkoon
19 - be quiet!
20 - More Computex!
21 - In Win

Computex #20 - More Computex!

Door Foritain op maandag 6 juli 2015 22:41 - Reacties (5)
Categorie: Computex 2015, Views: 2.626

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0029/301.png

Voordat ik naar de definitieve afsluiting ga nog één update met wat (m.i.) leuke producten/dingen die ik ben tegen gekomen op Computex, maar waar ik niet voldoende materiaal voor heb voor een blog (per merk) op zich.

Om te beginnen was de Nvidia stand in het Grand Hyatt Hotel Taipei echt geweldig om te zien. Overigens hadden zij zeker genoeg te doen voor een blog apart, maar ik heb er helaas uiteindelijk de tijd niet voor gehad. Het was daar gezellig donker, (uiteraard) groen verlicht, en met tal van systemen om op te gamen en een hele toffe sfeer was het een momentje van ontspanning in de volle dagen van Computex. Maar goed, ik had uiteindelijk misschien 15 minuten alvorens ik moest gaan. Ook daar liep je tegen een In Win S-Frame aan, onvoorstelbaar hoe veel je ze daar zag. In deze opstelling met 3 GTX 980 Ti’s is om te kwijlen...

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/301.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/302.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/303.JPG

Sorry dames en heren, toch weer wat mechanische bordjes. Ook Ducky was van de partij op Computex met toch wel hele toffe toetsenborden.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/304.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/305.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/306.JPG

Nog ééntje dan, het is echt het laatste mechanische bordje van deze reeks, beloofd. Cherry, de maker van de bekende MX switches, maakt zelf ook toetsenborden die zich vooral op de zakelijke gebruiker richt. Het meest interessant hier was de Cherry RK technologie, ofwel “RealKey”, een nieuwe techniek waarbij (en ik doe dit even uit mijn matige geheugen) in plaats van een digitale controle of er een toets in wordt gedrukt, er een analoge controller bij elke switch zit die dat registreert. Volgens Cherry is de gemiddelde reactietijd van een huidige ‘typische’ switch 20ms, en bij RealKey zou dat 1 moeten zijn. Of en wanneer we die tech in de consumentenbordjes gaan zien is nog maar even afwachten.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/307.JPG

DeepCool, ook geen onbekende naam maar tevens geen grote partij in Nederland, was uiteraard ook aanwezig. Onder andere met hun opvallende, en stiekem toch wel erg toffe, Tristellar.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/308.JPG

Ook opvallend was Chieftec, waar twee behuizingen stonden die wat vorm en materialen erg opvielen. Ik schrok even toen ik hoorde dat de prijs er van ruim minder dan 100 euro zou gaan bedragen (ca 80 zelfs), waarna ik wel heel goed moest gaan controleren dat wat ik dacht dat aluminium en glas was, ‘gewoon’ staal en plastic bleek. Ik moet zeggen, positief verrast over de uitstraling.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/309.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/310.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/311.JPG

Antec, ooit praktisch synoniem voor het woord computerbehuizing, is de laatste tijd vrij stil geweest. Ook op Computex was het geen hele grote show, met eigenlijk maar één aankondiging op behuizingengebied. Wel een flinke stand overigens, met hun hele assortiment verder wel uitgestald. De nieuwe behuizing die er stond was echter wel een geval apart, want deze grpte zwarte Signature series ziet er bijzonder goed uit. Nu mag dat ook wel gezien de prijs richting de 400-500 euro gaat, waarmee hij praktisch uit het bereik van de gemiddelde consument zal komen. Hoewel mijn oog viel op een apart goudkleurig prototype hadden ze daar nog geen concrete plannen voor, jammer!

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/312.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/313.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/314.JPG

De Bitspower booth was net zoiets als Avexir voor mij. Mooi spul, maar ik ben geen modding-man. Oftewel: Hier zijn nog wat plaatjes van hele mooie systemen.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/315.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/316.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/317.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/318.JPG

Als je Computex nieuws een beetje hebt gevolgd dan heb je ongetwijfeld wat meegekregen van ThermalTake. Er werd namelijk publiekelijk nogal geruzied tussen TT en wat anderen over de originaliteit van de TT behuizingen. Tja, niet de eerste of laatste discussie over ideetjes stelen vermoed ik. Groot was hun aanwezigheid wel, met een enorme hoeveelheid behuizingen, waarbij ‘groot’ wederom het sleutelwoord bleek: ThermalTake had namelijk enkele gigantische behuizingen neergezet. Amerikaanse stijl zullen we maar zeggen: echt niet normaal groot. Minder Amerikaans, en meer Aziatisch, was de aankondiging van wat nieuwe randapparatuur, met o.a. flink flashy muizen.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/319.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/320.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/321.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/322.JPG

Mocht je het niet zo hebben met al dat consumentenspul, hier is een plaatje van een droom workstation. AMD hun nieuwe FirePro kaarten voor de zakelijke markt werd op Computex niet gek veel aandacht aan geschonken, maar Sapphire had voor de liefhebber toch even wat zakelijk geweld in elkaar gezet. Je zou het misschien niet zeggen, maar dat is toch echt een opstelling van bijna 5000 euro.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/323.JPG

En als zelfs dat te casual is voor je, wat dacht je van SD-kaart, USB-stick, of HDD replicators? Echt hele toffe hardware om eens te zien.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0050/324.JPG

Nou, dat was het weer even. Morgen doe ik er nog ééntje, en dan is het verhaaltje helaas uit! Althans, voor dit jaar :D

Bij het posten van een nieuwe blog verdwijnt de oude uit de tracker. Heb je iets gemist? Onder elke blog staat een navigatie-menutje.

Overzicht alle Computex Blogs, klikken om te navigeren.
0 - Pre-trip
0 - Ni Hao Taiwan
01 - Cooler Master
02 - Phanteks
03 - ROCCAT
04 - SilverStone
05 - Corsair
06 - Noctua
07 - Raijintek
08- MSI
09 - Cryorig
10 - ASRock
11 - BitFenix (Uitslag Aegis giveaway)
12 - Fractal Design
13 - G.Skill
14 - Xigmatek
15 - Nanoxia
16 - Aerocool
17 - Avexir
18 - Sharkoon
19 - be quiet!
20 - More Computex!
21 - In Win

Computex #19 - be quiet!

Door Foritain op maandag 6 juli 2015 11:44 - Reacties (9)
Categorie: Computex 2015, Views: 2.256

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0029/301.png

Nu sta ik voor een serieuze uitdaging. Het was inmiddels het einde van de dag toen ik bij de hotelkamer van be quiet! aan kwam zetten, en hoewel de hotels goed gekoeld worden leek de hitte buiten de deur toch enige invloed te hebben op mijn functioneren. Dat of het was de charme van de ongelofelijk sexy be quiet! representative ter plekke. Ik was namelijk spontaan vergeten dat ik een rugzak met o.a. twee camera’s de hele dag mee had lopen sleuren, en achteraf kwam ik tot de conclusie dat ik welgeteld nul foto’s had genomen. (Al moet ik zeggen, in die relatief donkere kamers viel het nergens mee om een degelijke foto te schieten). Gelukkig hadden de dames en heren bij be quiet! zelf ook wat foto's gemaakt, geen stock foto's, maar gewoon normale plaatjes.

Ze hadden namelijk best wat leuks te tonen. Niet bijzonder veel, maar dat kwam niet als een verrassing gezien hun assortiment bestaat uit voedingen, ventilatoren, processorkoelers, en behuizingen, en twee van die vier categorien zijn onlangs aangevuld met wat nieuws. Wat voedingen betreft is de Dark Power Pro 11 onlangs uitgebracht en wat processorkoelers betreft zijn de Shadow Rock LP en de Dark Rock TF nog maar net uit (zie die review hier), dus dan rest enkel behuizingen en ventilatoren. En laten we eerlijk zijn, het is lastig om heel erg dolenthousiast te worden van een ventilator. ;)

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het niet interessant is. SilentWings ventilatoren zijn de hoogst gepositioneerde ventilatoren van be quiet! en de huidige generatie is al extreem stil en efficiënt (maar uiteraard ook niet goedkoop) kan ik je verzekeren. De nieuwe variant moet nog betere prestaties gaan bieden met o.a. een 3 fase / 6-polige motor, wat volgens hen de eerste applicatie is van een dergelijke bouw in het consumentensegment. Een aardig stukje evolutie van ventilatoren betreft zal ik maar zeggen. Ook hun instapmodel, de Pure Wings, krijgt een nieuwe PWM variant erbij. Tijd om dat plan van mij om dit jaar een vergelijkingstest van ventilatoren uit te voeren maar eens wat aandacht te geven.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0049/301.jpg

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0049/302.jpg

Wel werd ik heel erg warm van iets anders: de be quiet! Silent Base 600, de tweede behuizing van be quiet! in navolging van de Silent Base 800, die overigens ontzettend goed ontvangen werd door reviewers. Dit model is net wat kleiner, maar nog altijd een ATX behuizing overigens, maar kwalitatief zeker niet minder. Wederom komt hij in zwart/zwart, wit/zwart, en oranje/zwart, waarbij de ‘kleurtjes’ overigens beperkt blijven tot bescheiden details. Een pracht van een kast, met wederom focus op stilte (bijvoorbeeld door dubbel-glas, of dubbel-kunststof te gebruiken voor het venster), een PWM fancontroller, en uiteraard de nodige hoeveelheid padding. Bouwkwaliteit en afwerking lieten ook weinig te wensen over, dus ik kijk er stiekem al erg naar uit.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0049/303.jpg

Oh, en de Silent Base 800 komt uit in een variant met een venster. Deze zal met een weekje of twee beschikbaar zijn op de markt. Ik kan vast verklappen dat daar in Augustus een review van gaat komen ;)

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0049/304.jpg

Bij het posten van een nieuwe blog verdwijnt de oude uit de tracker. Heb je iets gemist? Onder elke blog staat een navigatie-menutje.

Overzicht alle Computex Blogs, klikken om te navigeren.
0 - Pre-trip
0 - Ni Hao Taiwan
01 - Cooler Master
02 - Phanteks
03 - ROCCAT
04 - SilverStone
05 - Corsair
06 - Noctua
07 - Raijintek
08- MSI
09 - Cryorig
10 - ASRock
11 - BitFenix (Uitslag Aegis giveaway)
12 - Fractal Design
13 - G.Skill
14 - Xigmatek
15 - Nanoxia
16 - Aerocool
17 - Avexir
18 - Sharkoon
19 - be quiet!
20 - More Computex!
21 - In Win

Computex #18: Sharkoon

Door Foritain op zondag 5 juli 2015 01:06 - Reacties (3)
Categorie: Computex 2015, Views: 2.410

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0029/301.png

Het was bij groot toeval dat ik op een rustig momentje even door het Grand Hyatt Hotel Taipei wandelde en een hotelkamer met het bordje “Sharkoon” voorbij liep. Sharkoon natuurlijk geen onbekende op de Nederlandse markt. De meeste merken hebben wel een overduidelijk labeltje aan hun naam hangen, in het geval van Sharkoon denk ik dat het een veilige stelling is ze een prijs-prestatievechter te noemen. Populaire modellen zoals de Fireglider muis zijn een uitstekend voorbeeld van hoe je zelfs als je minder te besteden hebt toch leuke hardware kan kopen.

Anderzijds staat Sharkoon bekend als fabrikant van behuizingen waarbij een groot deel zich op de Aziatische markt lijkt te richten, een regio waar het Europese concept ‘less is more’ nog niet is aangeslagen. Toch valt op dat de nieuwe lineup opvallend bescheiden is, iets wat we ook bij andere fabrikanten terug zagen. Het is nog altijd wel herkenbaar Sharkoon, maar het design is net wat strakker, en kwalitatief is het net wat beter. Helaas is de kwaliteit van de foto van de behuizingen tesamen waardeloos, maar hopelijk komt het idee over. Erg leuk was het om te zien dat de features die we de laatste twee jaar in de high-end markt zagen ook naar een want gangbaarder segment komen, zo komen er bijvoorbeeld modellen met een PSU-cover, en een PWM-fan-hub en handige SSD montage aan de achterzijde. Persoonlijk vond ik het strakke witte model wel leuk. Ik herkende het chassis direct van de Aerocool DS200 waar ik eerder een review van had geschreven, maar dat is ook een prima basis voor een dergelijke behuizing. Overigens zie je het veel vaker dat één frame door meerdere fabrikanten/merken wordt gebruikt.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0048/301.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0048/302.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0048/303.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0048/304.JPG

Ook wat randapparatuur betreft, iets waar sharkoon toch flink wat van maakt, lag er genoeg. Headsetjes, toetsenborden, muizen, etcetera. De nieuwe M51+ is in feite de Drakonia, en tevens een Avago ADNS-9800 muis, maar dan zwart uitgevoerd en geleverd met een mouse bungee.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0048/305.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0048/306.JPG

Sharkoon lijkt echter ook het hogere segment niet te willen laten liggen, zij gaan namelijk ook met mechanische toetsenborden komen. Ik weet het, je hebt ze veel gezien in deze serie, maar ik ben nu eenmaal een beetje weg van dit soort toetsenborden, en volgens mij mogen deze Sharkoon modellen er zeker zijn. Weinig poes-pas en lekker strakke modelletjes, maar wel de RGB verlichting die oh zo populair lijkt.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0048/307.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0048/308.JPG

Hoewel ik er niet specifiek op heb gelet is het aannemelijk dat ze gebruik zullen maken van Kailh switches, zowel om kosten te drukken als het feit dat Cherry MX RGB switches, ondanks het verlopen van de Corsair exclusieve licentie, nog altijd lastig te verkrijgen zijn in grote aantallen. Ik hoop in de loop van Q3 een nadere blik (lees: review)te kunnen delen hiervan.

Bij het posten van een nieuwe blog verdwijnt de oude uit de tracker. Heb je iets gemist? Onder elke blog staat een navigatie-menutje.

Overzicht alle Computex Blogs, klikken om te navigeren.
0 - Pre-trip
0 - Ni Hao Taiwan
01 - Cooler Master
02 - Phanteks
03 - ROCCAT
04 - SilverStone
05 - Corsair
06 - Noctua
07 - Raijintek
08- MSI
09 - Cryorig
10 - ASRock
11 - BitFenix (Uitslag Aegis giveaway)
12 - Fractal Design
13 - G.Skill
14 - Xigmatek
15 - Nanoxia
16 - Aerocool
17 - Avexir
18 - Sharkoon
19 - be quiet!
20 - More Computex!
21 - In Win

Computex #17 - Avexir

Door Foritain op vrijdag 3 juli 2015 22:15 - Reacties (7)
Categorie: Computex 2015, Views: 1.798

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0029/301.png

Avexir zal een echte componenten liefhebber zijn (of haar, ze bestaan echt!) hart sneller doen kloppen, maar de gemiddelde medemens vermoedelijk juist heel weinig zeggen. Ze maken namelijk fancy schmancy (#swag? Of doe ik dat nu weer verkeerd) werkgeheugenmodules, iets wat niet voor iedereen weggelegd is. Tegenwoordig maken ze ook SATA en PCI-E SSD’s, wederom met flink gepimpte behuizingen. Helaas geen tijd gehad voor een meeting of tour bij Avexir, dus ik weet het fijne niet van hun aankondigingen. Echter hun Computex stand was dusdanig volgestopt met toffe builds dat ik toch wat foto’tjes wil delen. Geen toelichting dit keer, maar gewoon lekker eye-candy om naar te gapen.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0047/302.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0047/303.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0047/304.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0047/305.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0047/301.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0047/306.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0047/307.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0047/308.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0047/310.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0047/311.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0047/312.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0047/313.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0047/314.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0047/315.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0047/316.JPG

Dit was overigens maar een klein deel van wat ze hadden staan, echt onvoorstelbaar. Avexir is overigens ‘gewoon’ in Nederland/Europa te koop, onder andere via CaseKing.de. Het mag verder vanzelfsprekend zijn welke van de bovenstaande builds mijn persoonlijke favoriet was. #HelloKittyPowerrrr

Bij het posten van een nieuwe blog verdwijnt de oude uit de tracker. Heb je iets gemist? Onder elke blog staat een navigatie-menutje.

Overzicht alle Computex Blogs, klikken om te navigeren.
0 - Pre-trip
0 - Ni Hao Taiwan
01 - Cooler Master
02 - Phanteks
03 - ROCCAT
04 - SilverStone
05 - Corsair
06 - Noctua
07 - Raijintek
08- MSI
09 - Cryorig
10 - ASRock
11 - BitFenix (Uitslag Aegis giveaway)
12 - Fractal Design
13 - G.Skill
14 - Xigmatek
15 - Nanoxia
16 - Aerocool
17 - Avexir
18 - Sharkoon
19 - be quiet!
20 - More Computex!
21 - In Win