Reviews of stuff. Duh.

Mrs. Foritain goes video #4 - Cooler Master SL600M

Door Foritain op maandag 19 november 2018 12:33 - Reacties (10)
Categorie: Reviews, Views: 1.726

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Nieuw videotje, wederom benieuwd naar jullie feedback. Cooler Master's nieuwe SL600M is een plaatje, dus vrouwlief to the rescue want ik ben tegenwoordig volledig verbannen uit beeld. Of eigenlijk vooral verbannen uit de buurt van behuizingen gezien het frequente gebruik van minder kindvriendelijke woorden als ik met kabels aan het prutsen ben.

Enfin:Mooi kastje, leuk design, batshitcrazy videokaart met die verlichting erin (Gigabyte Aorus Xtreme uitvoering van de nieuwe RTX kaarten is dat). Laat maar weten wat jullie liever beter/anders zouden zien!

Pricewatch link voor de liefhebber. Zal binnenkort een keer te koop moeten komen.
pricewatch: Cooler Master MasterCase SL600M

Mrs. Foritain goes video #3 - PUBG Case w00t.

Door Foritain op donderdag 1 november 2018 09:46 - Reacties (18)
Categorie: Reviews, Views: 2.014

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Nieuw videotje, wederom benieuwd naar jullie feedback. Cases blijven voorlopig (permanent?) het domein van vrouwlief vermoed ik. Yours truly en cable management leidt tot nare woordjes.

Enfin:Mooi kastje he? Kopen? Too bad, niet in Nederland te koop. :X Kunnen we in elk geval op traditionele wijze 'kijken, kijken, nie kopen'. ;)

Kom maar op met de feedback, trouwe Tweakerts zijn altijd zo goed in het geven van constructieve cq kritische feedback. Dus: wat zouden -jullie- beter/anders zien? :) Ik zelf ben er eigenlijk wel heel erg tevreden mee cq trots op! Al heb ik hier nul zelf aan bijgedragen.

Voor de liefhebber. De NZXT H700 / H700i zelf is wel in Nederland te koop, net als sommige andere special editions. Staat ook nog een geschreven review tussen voor de liefhebber:
product: NZXT H700
product: NZXT H700i
pricewatch: NZXT H700i Ninja

Foritain goes video pt4 - niet enkel een goed nieuws show: be quiet! Silent Base 601.

Door Foritain op woensdag 3 oktober 2018 09:59 - Reacties (7)
Categorie: Reviews, Views: 2.249

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Nieuw videotje, benieuwd naar jullie feedback! Cases liggen vrouwlief toch meer dan mijzelf, zij doet tenslotte al het plan- en bouwwerk toch al. Ik blijf wel bij het suffe gel... over componenten :D

Enfin:Mooi kastje trouwens, maar een AIO bovenin icm dikke GPU is toch... krap.

Kom maar op met de feedback, trouwe Tweakerts zijn altijd zo god in het geven van constructieve cq kritische feedback. Dus: wat zouden -jullie- beter/anders zien? :)

Link naar de review met wat meer (NL) tekst: productreview: be quiet! Silent Base 601 Window (Zwart/Oranje) review door Fo...
Pricewatch link van de be quiet! Silent Base 601: product: be quiet! Silent Base 601

Mrs. Foritain goes video pt.2 - NZXT H500 review

Door Foritain op dinsdag 28 augustus 2018 09:36 - Reacties (8)
Categorie: Reviews, Views: 2.320

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Eenmaal de smaak te pakken...Uiteraard de vraag aan jullie - het staat tenslotte niet ter discussie dat het ooit allemaal is begonnen met een case-review in het donkere hoekje van de user-reviews hier - wat jullie van dit concept vinden!

Veel getouwtrek (touwgetrek? touwtrekken? getouwtrektrokken?) gezien door de jaren heen wat betreft 'review veel te lang' vs 'review niet uitvoerig genoeg' maar ik neig tegenwoordig toch meer naar het eerste argument mbt de review-oude-stijl. Laat die legendarische kritische Tweaker blik er gerust op los.

p.s. can you spot the Assassin's Creed easter egg ;)

Pricewatch link voor mensen geinteresseerd in de H500: product: NZXT H500

*Missus* Foritain goes video?? (En mijn vervroegd pensioen?)

Door Foritain op donderdag 16 augustus 2018 13:00 - Reacties (41)
Categorie: Reviews, Views: 5.937

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

"Move over, I'll show you how it's done..." Mrs Foritain gaat ook aan de video! :DWas te verwachten natuurlijk, ze doet al jarenlang zo veel op de achtergrond wat onze reviews betreft terwijl ik een beetje de eer collecteer, maar het is eindelijk zo ver: voorgrond-time. En om thuis een beetje fatsoenlijk aan video content te werken had haar pc'tje wel een upgrade nodig, dus dat leek meteen een leuk begin voor een eerste video.

Vooral benieuwd wat jullie hiervan denken. Toegegeven de nodige twijfels gehad te hebben, vrouwen in tech kanalen hebben het in mijn optiek tenslotte eerder (veel) lastiger om serieus genomen te worden, maar volgens mij is het resultaat gewoon retestrak en mag het duidelijk zijn dat ze weet wat ze doet (ik heb hier van begin tot eind niks aan bijgedragen, behalve het schilderen van de muur op de achtergrond want een paar stukjes klassieke balans in een relatie kan geen kwaad toch)

En that's it voor nu. Geef zeker even een gezellige reactie, beetje motivatie opbouwen om dit (veel) meer te gaan doen! En laat even weten of ik met vervroegd review-pensioen kan :D

p.s. can you spot the drinking game ;)