Reviews of stuff. Duh.

Hoeveel een zuinige videokaart je bespaart.

Door Foritain op maandag 16 december 2019 14:31 - Reacties (81)
Categorie: Reviews, Views: 9.381

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

... of in ieder geval hoeveel een zuinige videokaart je kan besparen, mocht je wat game uren maken en/of net als wij een irritant hoog energietarief betalen.

Ik twijfelde even om een modern-esque popi-jopi blogtitel als "VERDIEN IN 2 JAAR EEN GRATIS VIDEOKAART" te gebruiken, het zou niet gelogen zijn voor een game-verslaafde, maar dan had ik het risico gelopen dat ik iemand zijn, of haar (of iets ertussen etc etc) tenen zou trappen. Enkel suggereren dat een videokaart kopen om te gamen 'somehow' acceptabel is vandaag de dag kan natuurlijk eigenlijk niet meer.

Sta je aan de andere kant en vind je iedereen die over stroomverbruik of mogelijke besparing praat al een nare linkse boeman zou ik zeggen 1) Doe normaal. 2) Kijk dan gewoon naar het mogelijke voordeel voor je eigen portemonnee:Volgende week op TechtestersTV: Hoe combineer je een Hamburger met Quinoa en trigger je iedereen in één keer.

Gratis Grap: The clitoris has more than 8000 nerve-endings and is still less sensitive than the average nerd on the internet.

24" schermen zijn voor plebs

Door Foritain op vrijdag 11 oktober 2019 11:30 - Reacties (26)
Categorie: Reviews, Views: 7.590

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

.. zal de logica achter dit scherm geweest zijn.

Veel kijk- en leerplezier en fijn weekend dames en heren**en alle andere hokjes en/of niet-hokjes.

Gigabyte Aorus FI27Q & CV27Q Review

Door Foritain op vrijdag 4 oktober 2019 14:24 - Reacties (0)
Categorie: Reviews, Views: 2.230

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

.. want monitoren zijn tof om te doen.

Fijn weekend dames en heren**en alle andere hokjes en/of niet-hokjes.

Fractal Design Vector RS Review

Door Foritain op woensdag 18 september 2019 16:10 - Reacties (0)
Categorie: Reviews, Views: 3.463

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Ik wilde eigenlijk "Swedes gone wild!" of "Swedish Design goes Crazy!" als titel pakken, zo vaak wijkt Fractal Design tenslotte niet af van hun "meer strak is meer beter!" productstrategie, maar helaas heb ik eigenlijk gewoon niets te zeggen. Maar goed, Fractal is natuurlijk harstikke populair en dat is reden genoeg om in hun nieuwste case te duiken.

Spoiler: Dit is wel een kastje waar we blij van worden :D

De eerste MiniLED Monitor!

Door Foritain op vrijdag 13 september 2019 11:01 - Reacties (10)
Categorie: Reviews, Views: 4.743

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

I know, internetmuppets hebben het concept "FIRST!" dermate verkracht dat je rillingen krijgt van het zien van dat woord, maar f*ck it vandaag moet ik het even zeggen: First! ASUS heeft net de aller eerste MiniLED monitor uitgebracht in de vorm van hun ProArt PA32UCX, en tot zover ik kan zien waren wij de eerste die er serieus mee aan de slag konden gaan. Hopelijk vergeven jullie het mij dat ik dan toch stiekem een klein beetje trots ben.

Dus bij deze, enjoy de review van dit beest van een scherm. Niet dat je nu naar de winkel gaat sprinten om dit 3000 euro kostende beest even te kopen voor de ultieme HDR ervaring, maar echte innovaties zijn zeldzaam in een zee van nieuwe product launches en even pauzeren en genieten van een stap voorwaarts is dan eigenlijk al genoeg:Kom maar op: Feedback, vragen, complimenten hoe het beter is dat ik mijn eigen bakkes minder toon, etcetera ;)