Reviews of stuff. Duh.

Corsair's prachtige Crystal 680X review

Door Foritain op dinsdag 12 maart 2019 16:25 - Reacties (2)
Categorie: Reviews, Views: 605

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Als we zo doorsparen denk ik dat we tegen de tijd dat het kerst is ons hele huis van RGB kunnen voorzien. :D Maar goed, to the point: Corsair heeft een nieuw case en we hebben daar een videotje van gemaakt. Life’s that simple.Daar staat als het goed is genoeg in om een geinformeerde keuze te maken zonder dat we 30 minuten zitten te ranten, een beetje zoals yours truly altijd graag deed.

Ultra korte samenvatting voor de luie medetweaker of medetweaker met een vervelende baas die YouTube blokkeert.

The good: Holy shit dikke case. Kwalitatief goed, veel stevig glas, kudos dat ze plastic en stalen delen echt goed uniform wit hebben gekregen ook. Het is wel echt een mega case, vooral in de breedte is het echt een beest dat je niet op een prut tafeltje wilt zetten, maar dat is juist positief als je indruk wilt maken toch? Iedereen weet, groter is beter. Daarbij heb je enorm veel ruimte voor componenten, koeling en opslag, dus je kan er alle kanten mee op. Veel ruimte voor componenten en in het tweede compartiment houdt ook in dat het super makkelijk te bouwen is en gezeur-vrije kabelmanagement worden we blij van.

Het mooiste zijn de LL120 fans ondersteund door de iCue software waarmee je niet alleen veel kan, maar dat vooral ook zonder hoofdpijn voor elkaar krijgt. ‘Premium experience’ klinkt als marketing gelul, maar geloof mij dat als je frequent met die dingen wilt spelen dat het een wereld van verschil maakt.

The bad: Stoppen ze er 3 mooie RGB fans in, is de 4e een lelijk grijs ding. Wie heeft dat bedacht? En geen fan controller of fan hub in een case in deze prijsklasse is een pijnlijke en onnodige omissie. Niet dat kopers toch al een vermogen uit gaan geven aan componenten en die paar tientjes gaan missen, maar toch. Experience is alles right? En kleine details doen dan pijn in een premium product.

The ugly: Your mom.

Tja, wat moet ik dan? Helaas is het nut van ‘the good, the bad and the ugly’ voor case reviews voorbij de eerste twee weinig waardevol.

Enfin, the bottom line: Prachtig spul om een prachtige build mee te maken. Althans als je een beetje budget hebt om mee te spelen.

Zinvolle links mbt gebruikte componenten, waar je Forifail en Mrs. tegenwoordig kan vinden (Tweakblogs zijn vast eindig), etc in de video beschrijving.

RGB SSD reviews zijn een ding...

Door Foritain op vrijdag 8 maart 2019 14:35 - Reacties (12)
Categorie: Reviews, Views: 2.558

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Want met RGB kabels, underglow en RGB backlight voor onze monitor waren we er nog niet natuurlijk he O-)

Inmiddels hebben we twee RGB SSD's kunnen testen, de opvallende Team Group (of TEAMGROUP als je graag correct met caps knutselt) Delta RGB waar binnenkort een reviewtje van komt, en de iets meer bescheiden Gigabyte Aorus RGB M.2 NVMe SSD ... of AORUS vermoedelijk. Serieus wie kan al dat caps lock geneuzel bijhouden?*

Anyhow. Video time:Daar staat alles in wat je zou moeten willen weten.

Ultra korte samenvatting voor de luie medetweaker of medetweaker met een vervelende baas die YouTube blokkeert: Het blijkt gewoon een dik prima NVMe SSD te zijn met geen of een hooguit bescheiden meerprijs voor het RGB heatsink element waardoor hij gewoon op prestaties al goed mee doet. Dat is ook wel eens fijn voor de afwisseling. Grote vraag zal echter blijven wanneer een NVMe SSD nu echt meerwaarde biedt boven SATA, dat lijken we toch vooral in de serieuzere workstation taken te moeten zoeken.


*ASUS kan dat bijhouden. Geloof mij.

19 RTX Videokaarten vergelijking

Door Foritain op vrijdag 1 maart 2019 13:05 - Reacties (10)
Categorie: Reviews, Views: 2.196

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Als je toch op een stapel kaarten zit (helaas tijdelijk, maar dat terzijde) kan je net zo goed een videotje maken toch? Oftewel in de video hieronder vergelijken we 19 RTX 2070, 2080 en 2080 Ti kaarten
Blijf een beetje experimenteren met wat werkt / leuk gevonden wordt, en wat ik zelf leuk vind om te doen. Zelf denk ik dat roundups onmisbaar zijn in plaats van allemaal single product reviews uit te rollen, ondanks dat het wel 'even wat werk' is (zeg maar gerust tientallen uren, en dat is nadat alle kaarten al waren afgetest) maar ik hoor liever wat jullie denken ;)

Vragen over wat wijsheid is of feedback over hoe dit soort content beter kan? Hit me :)

Sowieso op de planning:
- Proberen vrolijk te blijven (en dan het liefst zonder naar de fles te grijpen ;) )
- Moar cards
- Integratie met een shop in NL ipv enkel Amazon (directe links in beschrijving)

GeForce GTX 1660 Ti Review! \.o./

Door Foritain op vrijdag 22 februari 2019 16:44 - Reacties (0)
Categorie: Reviews, Views: 945

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Ein-de-lijk, althans dat was mijn sentiment toen we de laatste dagen wat GTX 1660 Ti's binnen zagen druppelen. Al dat RTX geweld was harstikke leuk, maar voor velen gewoon onbetaalbaar. Nvidia's jongste Turing brengt weer wat vernieuwing naar het ~300 euro prijspunt.

Details in de video hieronder :) De komende uren/dagen zullen wat meer GTX 1660 Ti reviews van ons online gaan, dan werk ik dit blogje bij.Als je vragen hebt, schiet! Daar zijn we voor :)

Corsair Dominator Platinum RGB <3

Door Foritain op donderdag 21 februari 2019 15:00 - Reacties (10)
Categorie: Reviews, Views: 512

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Geen verrassingen vandaag I guess. Wat krijg je als je gans geile Dominator Platinums pakt en er extra veel RGB in zet, en daar omheen een uitgebreid softwarepakket maakt?

Dit dus:As always, feedback is welkom! En de grote vraag: Wat kopen we vandaag? Ik denk stiekem 3200 MHz kits. Geheugenprijzen zouden zakkende moeten zijn, maar ik zou toch niet twijfelen om een klein beetje meer te betalen voor iets als dit :D En ja, puur voor de looks alleen al 8-)