Reviews of stuff. Duh.

Rage 2 Review - Leuk, maar er valt flink te zeiken [EN]

Door Foritain op woensdag 26 juni 2019 13:36 - Reacties (0)
Categorie: Reviews, Views: 405

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Verandering van spijs doet eten, of in dit geval: verandering van spijs doet videotje opnemen. In plaats van alleen maar hardware knutselen voor de verandering maar eens een game reviewtje gemaakt.

Benieuwd naar jullie mening over yours truly's attempt at game reviewing. Rage 2 toonde zich namelijk een perfecte kandidaat daarvoor: veel hele goede dingen, en best veel om lekker over te zeiken ;)

Vakantieperiodes suck

Door Foritain op vrijdag 10 mei 2019 14:23 - Reacties (2)
Categorie: Reviews, Views: 5.717

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Als het rustig lijkt aan onze kant is het tegendeel meestal waar, dan is het namelijk zo druk dat we nauwelijks aan reviewen toe komen . Vooral vakantieperiodes zijn ruk wegen zwaar op de agenda, een opmerking waarvan ik vermoed dat menig andere ouder zich daar in kan vinden. Tel daar een paar andere 'privédingetjes' bij op en je doel om voor de aardigheid 3 video's per week naast je werk en bestaande review-agenda uit te brengen is wat.. optimistisch.

Anyway, iets later dan geplanned (alsof een weekly update haalbaar is, lol) een kleine update van onze kant voor de liefhebber van #TeamForitain. We hebben een roundup voor iedereen die flink wat data mee wil slepen en geen geduld heeft op ouderwets traag geratel, en een videotje over wat in mijn optiek één van de interessantste betaalbare micro ATX cases van dit moment is.

Enjoy, en fijn weekend alvast :D

Voor de liefhebbers van ouderwets geschreven tekst boven video:
Astro A10 review
Turtle Beach Elite Pro 2 + Superamp review
Corsair Glaive RGB Pro review
ASUS TUF Gaming K7 review

Oh.. en deze link wil je zeker niet missen ;)

Voor grote mannen!

Door Foritain op donderdag 25 april 2019 16:33 - Reacties (10)
Categorie: Reviews, Views: 3.664

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Door de jaren heen is er geen enkele (muis gerelateerde - fictieve redactie) vraag zo veel voorgekomen als 'grote man zoekt grote muis', een concept dat overigens gegarandeerd zou staan voor een verschrikkelijk slechte TV show. Elk knaagdier zou zogenaamd even goed moeten zijn voor een beetje grote Hollander als voor een gemiddelde Aziaat, en 'wij' weten natuurlijk dat die van ons veel groter is... zijn.

Dus als er een grote muis op tafel verschijnt gaat Mrs Foritain maar even terug de keuken in, en mag ik weer eens wat nuttigs (proberen te) zeggen. Deze is dus voor m'n 'Fathers of Tweakers' boys die (bijna ;) ) allemaal weten waar ik het over heb.
Meer info over FoT hier btw, zeker de moeite voor andere actieve treknerds.net vaders.

$800 Game PC, en budget pc cases zijn cool.

Door Foritain op dinsdag 23 april 2019 12:42 - Reacties (2)
Categorie: Reviews, Views: 3.012

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Iemand wees ons erop dat de aanstaande Desktop Best Buy Guide een Game PC van 800 euro ging bevatten. Een Game PC voor dat bedrag moet prima kunnen dachten we. Dus we keken om ons heen, zagen een gloednieuwe budget case, een stapel B450 moederborden, wat nieuwe GTX 1660 videokaarten, en een klein beetje puzzelen later bleek het totaalplaatje op de kop af 799 euro te kosten (Bij Megekko, op moment van bouwen).

Geheel toevallig overigens allemaal, waarbij we 'toeval' hooguit een beetje helpen doordat er zo ontzettend veel hardware rondslingerd dat we voor elk budget eigenlijk wel wat zouden kunnen vinden, maar dat terzijde. Enfin, wat is er nuttiger om met een nieuwe budget case te doen dan er een budget build van te maken voor de review? Soms twijfel ik nog of we geen vaste test opstelling moeten maken voor constant vergelijkbare case resultaten, maar wees eerlijk: wat gaat een eindgebruiker doen met een case als de NR400? Precies: Een leuke budget game pc maken, en dan verwachten dat 'ie goed presteert. Dat deden we dus:Twee vliegen in één klap: Budget case review, en een leuke $800 build.

De build is wel bewust zo gemaakt dat er wat upgrade opties mogelijk zijn als/wanneer er meer budget is:
- Aftermarket koeler voor serieuzer overclock.
- Extra storage, want 500GB is best krap tegenwoordig. Grotere SSD zou fijn zijn, of pak een 1-2TB HDD voor een paar tientjes.
- Voeding/voedingsskabels. Because "Nghhnnghgh". Veel waar voor je geld die MWE, maar toch.
- Let ook even op GPU modellen/prijzen. Met een beetje handig zoeken moet iets van een GTX 1660 Ti voor niet veel meer geld mogelijk zijn. De Gaming X is een dikke kaart met z'n stalen backplate en aRGB, maar daar zit ook wat geld in.

Hit me.

Foritain's Nuttig en Leuk

Door Foritain op vrijdag 19 april 2019 12:41 - Reacties (18)
Categorie: Reviews, Views: 2.788

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

We doen graag nuttige dingen bij ons op kantoor. Koffie drinken, overleggen, naar schermpjes staren terwijl geautomatiseerde remote management tools wat dingen doen waarvan klanten denken 'oehh.. fancy', jezelf koel houden met een AIO op je tong, je afvragen waar die verdomde i9-9900K nou weer gebleven is, jullie kennen het allemaal vast wel.

Dezelfde case bekijken die je al 10x hebt gezien, maar dat een Overwatch LED logo, een grote print op de zijkant, en een oranje gespoten balk intern heeft valt wellicht niet helemaal binnen de definitie ‘nuttig’, maar heck soms moeten we ook gewoon iets doen wat we leuk vinden nietwaar?

Daarom presenteer ik u, het Foritain en Mrs Foritain “Nuttig en/of Leuk” weekoverzicht.

Nuttig:

Koopadvies Game Muizen op basis van huidige beschikbaarheid en prijzen.
https://www.techtesters.eu/koopadvies-muizen/

Leuk:

NZXT H500 met Overwatch geneuzel erop


Nuttig:

TP-Link Deco M4 Mesh WiFi review (want: beste nieuwe instap mesh)
https://www.techtesters.eu/tp-link-deco-m4-review/

Leuk:

Binnenkort een enorm dikke gaming monitor mogen weggeven :D:D (Blijf scherp heren, soon™)

Niet leuk, noch nuttig, maar je doet het er maar mee

Gewoon een beetje spelen met het concept ‘snelle video’:

MSI GM50 Gaming Mouse review


Denk dat ik maar mijn best moet doen meer leuke dingen te vinden, want dit lijstje is zo wel karig. Maar nu eerst: Koffie. En ik ben nog een CPU kwijt :-/