Naast de grotere events zoals Computex en Gamescom, die hun eigen categorietje hebben, proberen wij natuurlijk ook bij de (iets) kleinere feestjes aanwezig te zijn!

ASUS ROG Strix Vega 64 Sneak peek

Door Foritain op vrijdag 18 augustus 2017 16:03 - Reacties (0)
Categorie: Events (Overig), Views: 1.687

https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png
https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0092/304.jpg

ASUS ROG Strix Vega 64 Sneak peek
https://www.techtesters.eu/pic/00MENU/line2.png

Het was weer een bijzonder weekje. Niet alleen had yours truly weer wat nieuwe woorden aan ons vocabulair toegevoegd na een bijzonder warm gesprek met één van de leukste mensen die wij kennen (al bleek na Googlen van de betekenis dat ik deze maar beter buiten reviews en blogs hou), we konden zelfs de AMD Radeon RX Vega 64 reviewen, en vervolgens onverwacht snel konden we al een kijkje nemen bij de eerste custom uitvoering van de AMD Vega.

Onze launch review staat inmiddels al online. Enige discussie omtrent de prijzen en beschikbaarheden zullen jullie niet ontgaan zijn, daarover laat ik nog wat woorden los de komende dagen, maar daar gaan we het nu niet over hebben. Asus zei “wil je Vega zien” gevolgd door “en er is vlees”, en met wat marginale snelheidsovertredingen richting Midden Nederland tot gevolg.

En niet gelogen, er was vlees, want zoals de mensen bij Asus goed weten is het natuurlijk heel belangrijk om geeks niet al te chargerijnig van de honger naar je nieuwste toffe hardware te laten kijken. Uiteraard stond het halve assortiment Asus hardware uitgestald voor ons om van te genieten, maar daar lezen jullie dit vermoedelijk niet voor. Één plaatje dan: de verdomd sexy X299 Apex, en de misschien wel nog mooiere X399 Zenith Extreme. Drool.

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0092/300.jpg

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0092/301.jpg

Goed. Vega dan. Echt als een verrassing zal het ontwerp van de ROG Strix uitvoering niet komen. Ze gebruiken voor het koel gedeelte dezelfde 2,5 slot oplossing als voor de RX 580 refresh en de ROG Strix GTX 1080 Ti. Met zo’n 300W aan capaciteit voldoende voor een Vega 64 zelfs met wat overclock zou je denken, en dat is uiteraard ook wat ze gaan doen. Wat deze kaart herkenbaar een Vega maakt is wel het kruis in de backplate die we ook op het reference design zagen.

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0092/303.jpg

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0092/305.jpg

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0092/310.jpg

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0092/307.jpg

Exacte kloksnelheden worden nog getuned, maar uiteraard richten ze zich op een mooie fabrieks overclock. Wel lijkt het onwaarschijnlijk dat zij die double-digit prestatiewinsten gaan verwachten dat zelf uit de kaart moeten gaan knijpen. We hebben de ROG Strix Vega in actie gezien waarbij de kaart veel en veel koeler blijft dan de referentiemodellen, terwijl de geluidsproductie tot een absoluut minimum beperkt blijft, uiteraard tot zover we subjectief kunnen beoordelen. Met redelijk wat uren met AMD Vega onder de knie zien we in elk geval ruim genoeg details om te weten dat de liefhebber echt nog wel wat harder gaat kunnen trappen, en daarmee een beeld dat de prestaties van de GTX 1080 verder onder duur komen te liggen.

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0092/308.jpg

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0092/309.jpg

Het meest geruststellende vind ik dat dit duidelijk aangeeft dat we luchtgekoelde Vega64 kaarten gaan zien die koel en vooral stil zullen zijn, iets waar velen bang voor leken. Uiteraard met mega slag om de arm en willen we dat testen zodra de productiemodellen echt deur uit gaan, maar het is vooralsnog positief wat we hier zien. Dat zeggen we wel met één duidelijke kanttekening, want de bal lijkt duidelijk bij AMD te liggen om te zorgen dat wij dit soort custom kaarten voor prijzen gaan zien rondom of het liefst onder die van de vergelijkbare GTX 1080, en ruim uit de buurt van de GTX 1080 Ti.

Meer weten over AMD Radeon RX Vega?
productreview: AMD Radeon RX Vega 64 8GB review door Foritain

Meer weten over de 2,5 slot ROG Strix koeler op een dikke grafische chip?
productreview: Asus ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING review door Foritain

Synology 2017, Jaarsbeurs Utrecht.

Door Foritain op donderdag 27 oktober 2016 15:22 - Reacties (17)
Categorie: Events (Overig), Views: 5.733

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0080/200.png

Vorige week waren wij aanwezig bij het jaarlijkse Synology event in de Jaarbeurs in Utrecht. Onze eerste keer, maar kennelijk een vaste gelegenheid voor Synology om hun plannen voor de komende tijd met het publiek te delen. Het begon voor ons met een prestentatie voor ik meen iets meer dan 20 man pers en freelancers waarbij wij een aantal mooie dingen voorgeschoteld kregen, zowel voor de consument, MKB, als het echte pro segment, uiteraard voorafgegaan door een stukje geschiedenis van Synology waarbij wij allemaal even “aww schattig” mochten glimlachen toen hun eerste consumenten NAS met 250GB voorbij kwam. In vergelijking, van de max 1800TB opslag in de Synology RS18016xs+ werden wij in elk geval een beetje stil.

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0080/301.jpg

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0080/302.jpg

In eerste instantie was ik verbaasd over de afmetingen van de event hall voor ons bescheiden clubje, en stond ik al watertandend naar de ogenschijnlijk onuitputtelijke voorraad uitstekend bereidde hapjes en drankjes te gapen, echter bleek dat er ook een paar honderd man aanwezig waren vanuit de sales hoek. Letterlijk ‘man’ overigens, wat voor een aantal aanwezige bekenden ons dan weer een klein beetje jammer was ;). Gelukkig was het evenement erg strak voorbereid en uitgevoerd en leek niemand te verhongeren, en alles leek tot in de puntjes verzorgd. Kudos voor de organisatie, dat hebben wij wel eens anders gezien.

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0080/303.jpg

Een breed scala aan nieuwe producten en oplossingen werd besproken, en een even breed aantal tech demo’s stonden uitgestald voor genodigden om er mee aan de slag te gaan. Één focuspunt was uiteraard de groei en toenemende betaalbaar- en betrouwbaarheid van flash storage en dat er meer Synology producten zullen komen die zich daar geheel op gaan focussen. Er werd niet heel diep ingegaan op specifieke nieuwe consumenten NASjes of wat ze voor ogen hebben voor de eventuele 217/417 volgend jaar, ik vermoed dat het gros van de lezers toch vooral die klasse producten hebben staan, al lijkt de introductie van Synology hun tweede router, de RT2600ac met o.a. MU-MIMO wel een interessante voor de thuisgebruiker. Deze moet later dit jaar op de markt komen, of wellicht begin volgend jaar voor ons West Europeaantjes. Voor consumenten stond er wel een opstelling met o.a. beveiligingscameras welke op je NAS kunnen functioneren, en de nieuwe Universal Search tool die ze introduceren voor alle devices om snel de eindeloos groeiende hoeveelheid data toegankelijk te houden oogde bijzonder interessant voor gebruikers op alle niveaus.

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0080/305.jpg

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0080/306.jpg

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0080/307.jpg
Op m'n 33e nog altijd kind <3

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0080/308.jpg

Meer focus zagen we op producten die voor (ook kleinere) bedrijven interessant zijn, en daarmee natuurlijk ook een beetje in het prosumer segment vallen. Zo werd er uitgebreid gesproken over de nieuwe collaboratie tools, waarmee je binnen je Synology enviroment een totale office suite tot je beschikking hebt om binnen samen te werken met je collega’s of familie. Tekstverwerker, spreadsheet applicatie, presentatie tools, kalender en chat tools. Er werd uitgebreid gesproken over de features en uiteraard het feit dat je er met meerdere mensen tegelijk in kan werken, en het feit dat Microsoft Office bestanden uiteraard zonder problemen gebruikt kunnen worden. De uitstraling heeft een gigantisch hoog Google Apps gehalte, soms tot het verdachte aan toe, echter het feit dat het gros van de gebruikers veelal aan die uitstraling en indeling gewend zal zijn maakt de Synology apps juist direct begrijpelijk voor zowel ervaren als totaal-niet techie gebruikers. Plus natuurlijk het bijkomende voordeel dat je nu alle data in eigen hand hebt, en niet bij een Amerikaanse gigant in het datacenter hebt zitten ;)

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0080/309.jpg

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0080/310.jpg
De nieuwe office apps werden uitgebreid gedemo'd

Over datacenters gesproken overigens: dat is wel een markt die Synology in lijkt te stappen met hun nieuwe Cloud2 of C2 opslag service. Veel details of details over prijzen werden niet bekend gemaakt, al zouden deze ‘scherp’ moeten zijn. Uiteraard werd er ook gesproken over het feit dat er client-side encryptietools zijn om ook voor hun optionele cloud oplossingen de privacy vragen weg te kunnen nemen.

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0080/311.jpg

Verder was er veel enterprise aandacht, met o.a. een leuke demo wat betreft ‘uninterrupted service’ waarbij een server er mid-copy uit kan vallen zonder dat je daar als gebruiker maar iets van merkt. Niet het nieuwste wiel natuurlijk, maar desondanks interessant om te zien. Ook de nieuwe high-end 3U Synology RS4017xs+ is iets wat we niet snel in kleine omgevingen terug zullen zien.

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0080/312.jpg

Ook nog even zitten gapen naar de Seagate 10TB HDD, zowel Seagate als Kingston hadden wat uitgepakt als opslag-partners-in-crime. Even dacht ik dat Kingston de markt van de HDD’s in zou stappen, maar dat geval bleek uiteindelijk een behuizing om een SSD in te plaatsen. En uiteraard wat lekkere chocolaatjes meegepikt op weg naar huis. Bij deze meteen een kudos ook niet alleen voor Synology en de organisatie van het event, maar ook voor de mensen die hard hun best hebben gedaan iedereen daar uitstekend te verzorgen. Ze weten in ieder geval hoe ze een paar honderd IT’ers goed gehumeurd kunnen houden!

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0080/313.jpg

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0080/313-2.jpg

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0080/314.jpg

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0080/315.jpg

Onderweg naar huis nog even nabesproken met de chef des huizes. Zelfs als mensen uit het ‘oude’ wereldje (Synology en hun NAS systemen zijn natuurlijk pas van deze eeuw), en tegenwoordig nog altijd fanatieke zelfbouwers, stiekem toch best wel onder de indruk van hoe het OS van Synology de laatste jaren in elkaar zit. En laten we niet vergeten hoe onnodig vaak mensen nog met hun data zitten te klungen. Misschien toch maar eens review voer van maken.

Firstlook 2016 Terugblik

Door Foritain op maandag 17 oktober 2016 10:06 - Reacties (8)
Categorie: Events (Overig), Views: 4.988

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/001.jpg

Hoewel ik de Gamescom serie niet eens heb afgewerkt (komt spoedig!) maken we toch eerst even tijd voor een klein verslagje van Holland’s grootste game show welke afgelopen weekend in de Jaarbeurs in Utrecht plaats vond. De thuiswedstrijd van de gaming events is niet zo extreem groot, maar voor ons toch een mooi moment om wat bekenden gedag te zeggen. Voor zij die Keulen te ver vinden, en geen zin hebben in lange rijen, is Firstlook een lekker toegankelijk gaming evenement; niet één om dagen in te verdwalen, maar een half of heel dagje rondneuzen is altijd gezellig, en zeker als je in het shopping gedeelte komt (welke gevoelsmatig voelde als minimaal 1/3e van het totale oppervlak) kom je gegarandeerd leuke dingen tegen om mee te nemen. Net als bij Gamescom was het dominante thema dit jaar VR, met VR opstellingen overal en nergens. Uiteraard was er voor Cosplay liefhebbers ook genoeg te bewonderen, kon er wederom ge-Airsoft worden, en er stond ook een mini-drone parcour. Maar uiteindelijk komt het natuurlijk neer op: lekker veel gamen, voor jong en oud, zelfs zij die uit het Ghostbusters tijdperk komen.

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/301.jpg
Main stage

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/302.jpg
HP / Omen stand

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/303.jpg
VR

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/304.jpg
Moar VR, Batman VR! Ze zijn lastig zichtbaar, maar hij heeft bat-oren

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/305.jpg
Playstation booth was wel erg dik voor elkaar met allemaal racing setups

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/306.jpg
Gamen bij Logitech

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/307.jpg
Nuff said :D

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/308.jpg
#pcmasterrace uiteraard

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/309.jpg
Deze Genji cosplay was erg goed gedaan

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/310.jpg
Drone parcour

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/311.jpg
En geld uitgeven natuurlijk! Gaming goodies

Voor de hardware liefhebber is Firstlook altijd een bescheiden feestje geweest, en dit jaar was dat nog meer het geval. Een aantal grote namen waren geheel afwezig, veel kozen ervoor om er niet zelf te staan maar hun gaming gear enkel bij andere standhouders neer te zetten, en een aantal aanwezigen, zoals het grote Logitech en HP, hadden hun stand puur op het gamen gericht, met weinig aandacht voor individuele producten en meer om mensen bij hen te laten gamen; om ze even te voelen moest je toch eventjes in de rij aansluiten om een rondje mee te spelen. Aan de andere kant; even gamen, hardware aanvoelen en vervolgens een tshirtje meekrijgen is natuurlijk geen straf. Cooler Master (met hun interactieve stand, dus Hoi Tim :P en weer lekker Paraglide VR’en) en Asus waren daarentegen wel ouderwets vertegenwoordigd, met stands waar de producten nog wel een beetje gerichte aandacht kregen. Beide met veel aandacht voor het andere thema wat we overal tegenkwamen: Casemodding! FAT (bij CM) en L3p (bij Asus) waren uiteraard onlangs nog te zien in de Tweakers video’s, maar ook andere bekenden zoals Mike (PC-Customs) en Tim (aka Hukkel) waren aanwezig of hadden wat voorbereid. Zo was er dus genoeg om te smikkelen. Dat AOC recentelijk vol inzet op onze markt was duidelijk geworden bij Gamescom, maar een volledige AOC stand met tig AOC AGON modellen was een onverwachte positieve noot voor hardware liefhebbers.

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/401.jpg
FAT aka FemkeAndTenzin. Hun thema was duidelijk: Gold & Carbon wrapping

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/402.jpg

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/403.jpg

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/404.jpg

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/405.jpg

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/406.jpg
Tal van CM producten opgefat

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/407.jpg

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/408.jpg
Mike / PC-Customs met zijn Portal-in-progress

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/409.jpg

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/409-2.jpg
Voor mensen die hun eigen naam vergeten handige shirts bij CM! En volgens mij zien we in de foto erboven streaming-lessen in actie bij Tim aka MSSH_NL.

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/410.jpg
Para VR!

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/410-2.jpg
Tim aka Hukkel en een glazen build/mod, lekker niet op een foto te zetten zo! :D

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/411.jpg
Asus

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/412.jpg
Moar Asus

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/413.jpg
Focuspuntje bij Asus: Peter Brands aka L3p met o.a. de L3p Dance / Tou 2.0 (prototype van In Win)

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/417.jpg
Glas.. pff. Je ziet alles behalve de case zelf :D

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/415.jpg
Geen glas, w00t.

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/414.jpg
Glas equals selfies?

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/414-2.jpg
Zo zien we volgens mij alsnog genoeg...

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/416.jpg
AOC booth

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/418.jpg
AGON gaming monitor met LED actie achterop? Not bad...

Firstlook is niet het evenement voor de grote aankondigingen, maar Mafia III was natuurlijk lekker getimed voor Firstlook. Of het geheel toevallig was dat ze een waarzegster / handlezeres / iets-met-kaarten-en-een-berg-freubels voor hun stand hadden zitten (echte Mafia praktijken nietwaar?) weet ik niet, maar het zorgde voor een leuk constrast. Persoonlijke favoriet: de ouderwetse photobooth die ze mee hadden genomen.

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/501.jpg
True Mafia

https://www.techtesters.eu/foritain/blog/0079/502.jpg
Er gaat weinig boven samen lekker geeken <3

Informatique Gaming Days

Door Foritain op maandag 2 november 2015 10:12 - Reacties (13)
Categorie: Events (Overig), Views: 5.612

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/000.png

Afgelopen weekend was het bij Informatique weer de ‘Gaming Days’. Informatique, mocht je ze nog niet kennen, is een flinke IT shop in Berkel en Rodenrijs of zoiets, een mooi (ooit) boerengat tussen Den Haag en Rotterdam (Jawel, na Tukkers, Brabanders en Limburgers haal ik nu misschien de woede van Zuid Hollandse tuinders op mn nek). De ‘Gaming Days’ is een evenement van een bescheiden formaat waarbij (een deel van?) het magazijn van de winkel tijdelijk wordt omgedoopt tot een game lair. Voor mij een thuiswedstrijdje na Taiwan en Keulen dit jaar met slechts een ritje van een kwartier, dus geen excuus om niet even te komen kijken en een klein verslagje te doen. Daarbij was ik er vorig jaar ook en was het erg gezellig. Kleine disclaimer: Sommige foto’s zijn nog van vorig jaar, Informatique had de primaire hal dit jaar namelijk van een aparte blauwe verlichting voorzien waar mijn compact camera grote moeite mee had. Lees: de meeste foto’s bleken achteraf waardeloos.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/001.png

Uiteraard gaat het er grotendeels om het gamen. Een stevig aantal computersystemen, consoles, en andere constructies zijn aanwezig om het publiek van enig entertainment te voorzien. Opvallend is vooral de jonge leeftijd van een groot deel van het publiek. Op Firstlook viel dat al op vergeleken met Gamescom, waar de gemiddelde leeftijd duidelijk hoger ligt dan bij de Nederlandse events, maar de aanwezigheid van nog jongere kids was wel opvallend. Op zich niet gek natuurlijk gezien de jongste gamers op de grotere evenementen simpelweg niet welkom zijn, en bij deze dagen kom je met een toestemmende ouder al een heel eind. Om eerlijk te zijn vind ik het ook niet erg, ik had van jongs af aan ook al maling aan die vervelende willekeurige getalletjes op de verpakking die je zouden moeten beschermen. Op 9 jarige leeftijd Wolfenstein 3D spelen, een jaartje later al weg van Doom, in de ogen van sommige anti-game fanaten zal het waarschijnlijk een wonder zijn dat ik nog geen strafblad heb. Wat mij betreft is ‘gamen’ gewoon van en voor iedereen!

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/201.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/203.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/204.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/205.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/206.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/207.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/208.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/209.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/210.JPG

Vorig jaar was er een grote focus op Minecraft op het primaire podium, dit jaar stond die vooral in het teken van CS:GO waar de gamers het onder andere tegen de pros van AT Gaming op konden nemen. Wat mij betreft een mooie vooruitgang.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/301.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/303.JPG

Een game evenement zet je natuurlijk niet zonder partners neer, en ook dit jaar waren er weer genoeg fabrikanten aanwezig die je aandacht wilden trekken met hun stands. Het maakt een evenement als dit ook een uitstekende gelegenheid om eens een flink aantal nieuwe producten echt aan de tand te voelen, producten die zelden in dergelijke hoeveelheden tezamen komen. Dus ook voor de hardware liefhebber reden genoeg om een kijkje te nemen. Zeker als je bijvoorbeeld op zoek bent een mechanisch toetsenbord, een product wat vaak lastig in de winkel te ervaren is, dan heb je er in één klap een flink aantal. Hoewel ik ongetwijfeld enkele merken zal vergeten wil ik er toch wat noemen om een idee te geven: Zo waren onder andere Asus, Gigabyte en MSI aanwezig met hun core componenten en systemen, Acer met hun schermen en systemen, Rapoo, Razer, MSI, Logitech en Trust met randapparatuur, AVM (Fritz!) en TP-Link met netwerkapparatuur, Trustmaster met een leuke racing setup, Wacom met hun opvallende tekentablets, en natuurlijk ontbrak In Win niet met hun opvallende behuizingen inclusief de H-Tower. Geen onaardig lijstje. Ook niet onaardig voor de consument: praktisch het hele weekend krijg je leuke kortingen, als dat Nederlanders niet aantrekt.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/401.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/402.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/403.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/404.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/405.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/406.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/407.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/408.JPG

En natuurlijk is een eventje altijd een mooi moment om wat ideetjes op te doen voor je nieuwe builds. Ook aan casemods en ‘gewoon heel mooie’ systemen geen gebrek. Mocht je de modders zelf eens willen ontmoeten is het ook een mooie gelegenheid om ze om wat tips (of een handtekening?) te vragen.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/002.png
Hier zien we onder andere Femke en Tenzin van FAT (over hen binnenkort meer!), Richard van Designs by Richard, Tim 'Hukkel' van Dutch Lion Customising, Yorick 'ProAce', en Dave 'Davido Labido' (really Dave? :D) die o.a. de onderstaande In Win build had gemaakt. De man met de 'Nvidia' green details is uiteraard niemand minder dan Peter 'l3p' Brands die verder ook geen introductie vereist. Uiteraard ontbrak Richard aka 'Kier' ook niet, maar die was zelf even met zijn eigen copy/paste aan het gamen.

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/501.JPG

http://www.techtesters.eu/foritain/blog/0066/502.JPG

Uiteraard is het nu weer voorbij, maar volgend jaar zal het ongetwijfeld weer plaatsvinden. Mocht je tegen die tijd zin hebben in een spelletje, wat nieuwe hardware aan de tand willen voelen, of gebruik willen maken van een leuke kortingsactie (er zaten echt leuke acties tussen), dan weet je waar je een kijkje kan nemen.